Videresendelse af indscannede bilag

0
Hej alle i kloge mennesker!

 

Jeg har brug for jeres hjælp.  Jeg har søgt lidt på forummet og på hjmmesiden ift. indscanning af diverse bilag.  Jeg kan finde frem til at det er muligt ( og jeg kan finde ud af det :)  ) at vedhæftet et dokument direkte fra computeren.

 

Mit spørgsmål er så : Er det ikke muligt at vedhæftet flere indscannede bilag direkte fra e-conomic?  Dvs. hvis jeg på en afholdt uddannelse har 5 kvitteringer som skal vidersendes til en virksomhed sammen med fakturaen for mit arbejde.   

 

Lige nu forstår jeg det som at jeg bliver nødt til at 1) indscanne diverse bilag for at holde styr på udgifter i virksomheden 2) lave og sende alm. faktura til kunden 3) uden om e-conomic sende bilag pr. alm mail også.

 

Ville være uhyggeligt meget nemmere at kunne vedhæfte dem direkte i e-conoimic, når de allerede er lagt derind.

 

Jeg håber i kan hjælpe.

 

Bedste hilsner

Kenneth

Health / Performance coach
i Spørgsmål » Bilagshåndtering af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Kenneth,

Tak for dit spørgsmål.

Lige nu kan man kun vedhæfte et indlæg bilag hvis man har tillægsmodulet "indscanning".

Du kan se et andet forslag, om netop indscanning og mulighed for at tilknytte flere bilag.

mvh


Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
Hej igen,

Nå får jeg lige læst mit svar igennem. Er i tvivl om jeg overhovedet rammet rigtig på det du spørger om. Det gik vist lidt stærkt :)

Du har ret i, at få at få dem ind som en omkostning, skal de sendes ind, hvor efter de kan bogføres med det tilknytte bilag.

Når du så skal til og sende disse bilag videre  til din kunde, så vil du når du f.eks. laver din faktura, kunne vedhæfte bilag fra dit skrivebord (altså uden om den mail du har sendt tidligere).

Det er vigtigt du samler alle dine bilag, til den samme PDF, så vil du kunne vedhæfte dem den enkelte faktura. Så ja, de skal både sendes og vedhæftes fra skrivebordet.

mvh