forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ændring til superkladden

0
Det kunne være rart at der inde i Superkladden når man har åbnet en kontos kontokort for at se kontoposteringerne at den ikke tager meget gamle og afsluttet kontoposteringer. Det tager den omkring 2-3 minutter hver gang man f.eks. kigger på ens bankkonto når den skal tælle de mange tusinde posteringer op før man aktivt kan bruge søgefunktionen til noget. Lad den kun tage posteringerne med for det igangværende regnskabsår eller for de sidste 6 måneder og lad så brugeren selv vælg om den skal hente ældre posteringer med.

 

En anden ting som kunne være storartet var hvis I købte jer en C5 licens og så overførte deres kladdeopbygning over til superkladden. Det er noget nemmere og hurtigere pt. at bogfører i C5 end i E-conomics. Specielt C5 mulighed for inden i deres kladde at vælge hurtigt imellem om det er et finans, kreditor eller debitor bilag man bogfører er en fremragende genvej som I bør få indført meget snart.
spurgt 19 Feb, 2013 i Forslag » Superkladde af bo (120 points)
status opdateret 21 Feb, 2013 af Steffen E

1 Svar

Hej bo,

Vi har netop lavet et blog indlæg om superkladden som skulle hjæplpe lidt på vej til forklaringen af dette.

Du skal være velkommen hvis der er nogle opfølgende spørgsmål.

mvh


Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 20 Feb, 2013 Forslag af Steffen E (151,510 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”