Afskaffe begrænsning på 8 kolonner

+5
Jeg foreslår at fjerne (eller hæve) maksimum på 8 kolonner i Rapport/Afdelingsregnskab.

Min udfordring er, at jeg med 41 afdelinger skal sidde og copy-paste en del (5 gange), for at få en læsbar opstilling i excel. Når rapporten køres afleveres nemlig kun 8 afdelinger ud ad kolonnerne, mens de øvrige ligges ned ad rækkerne, så kontoplanen reelt gentages adskillige gange.

Jeg forstår at mere end 8 kolonner sandsynligvis ikke kan være på et A4-ark, men brugere med dette behov, kan jo fortsat vælge 8 - også selvom begrænsningen måtte være fjernet.
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (220 points)
status opdateret af
Hej

Jeg har tidligere efterspurgt muligheden telefonisk, så jeg kan absolut tiltræde mig ønsket om flere kolonner, da jeg bruger afdelingskode til at styre projekter.

3 Svar

Hej Kenneth,

Tak for dit forslag.

Jeg går ud fra, at grunden til dette, er at du gerne vil have dem ved siden af hinanden(vandret), og ikke både vandret og lodret som det er i dag? Hvor de altså kommer oven på hinanden.

Vi hører meget gerne fra flere som har samme ønske.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Vi har samme ønske.

Har måtte betale udvikling af en excel-makro, som kan behandle jeres output (da det kommer oven på hinanden, samt at der indsættes en ekstra tom linie for nogle af rækkerne/sektionerne i forhold til andre). Det vil lette data-behandlingen at slippe af med denne makro. Og det angivne forslag vil kunne løse problemet.

mhv Michael Lumholt
Forslag af (890 points)
Ja - dét med den ekstra (unødvendige) række kan jeg også bekræfte.

Mvh.

Kenneth
I øvrigt består "Afdeling" jo af hhv. "Nummer" og "Navn'.

Derfor mener jeg, at både også "Nummer" bør angives som overskrift (i en seperat række). Pt. vises kun "Navn"
Helt enig. Afdelingsnummeret er den unikke-ID for afdelingen, så det vil være meget ønskeligt, at dette nummer er angivet.
Lennart fra e-conomic foreslog tidligere denne uge, at man laver et lille work-around, hvor man selv navngiver alle afdelingsnumre (teksten) med afdelingsnummeret først.

Fx.

Afd. 1         "1 - Salgskontor, København"

Det er trods alt do-able, indtil den bedre løsning måtte gennemføres.
Hej Kenneth. Tak for at tænke på at videresende beskeden fra e-conomic her i tråden!  Og ja, jeg er enig i at det er do-able indtil da..
Hej Kenneth m.fl.

Vi har haft denne og en del andre rapporter oppe og vende på et prioriteringsmøde - lige nu kan vi desværre ikke imødekomme jeres ønske - beklager.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (34.9k points)