Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Indbetalinger

0
Hej

Jeg har brugt finans til at postere debitor indbetalinger i. Når jeg ser på debitorerne efter bogføringen ser det ud til at betalingen er ført som en debit postering ??? min bank stemmer !!! Hvorfor det ?
i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af (120 points)

1 Svar

Hej IJ,

Det lyder mærkeligt.

Hvor er det det ser ud som om det er bogført som en debit postering? Hvis posteringen stemmer på din bank, så ville jeg jo tænke det var rigtigt?

Det lyder lidt mærkeligt, det er nemlig ikke muligt at lave 2 debit posteringer, uden en kredit. Så jeg tænker - hvor er kredit posteringen så?

Du kan evt. tjekke hvordan det er bogført, ved at søge det frem i "posteringer (find bilag)".

mvh


<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Bogføringshjælp af (152k points)