Tilknyt indscannede bilag til systemposteringer

+4
Hej! - vi har flere klienter som anvender interne bilag (med underskrift mv) til lagerpluk, projektforbrug fra lager mv. Alt dette registreres og håndteres jo fint i e-conomic således at der oprettes posteringer når et projekt eks. forbruger en lagervare.

MEN e-conomic mangler muligheden for at tilknytte indscannede bilag til de systemposteringer som e-conomic automatisk laver ved sådanne og lignende transaktioner.

I funktionen hvor man kan tilknytte indscannede bilag til allerede bogførte posteringer kommer systemposteringerne ikke frem som en mulighed og de kan ikke tilknyttes hvis man selv har fundet frem til posteringsnummeret.

Ved lagerforbrug/-pluk opretter e-conomic jo selv et internt bilag - så det ville være smart at e-conomic kunne lægge et indscannet bilag i "enden af" e-conomics eget bilag ligesom systemet gør når man tilknytter et indscannet bilag på en leverandørfaktura i lagermodulet.

MVH Rasmus Bang
i Forslag » Bilagshåndtering af (160 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Rasmus

Det er et rigtigt godt spørgsmål - jeg har faktisk aldrig rigtigt selv testet det - men det giver selvfølgelig god mening.

Jeg lader dit indlæg stå til afstemning bland de øvrige forumbrugere som kan stemme dit indlæg op og derved hjælpe os i prioriteringen af features som implementeres.

 

Med venlig hilsen

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (34.9k points)

Hej Rasmus 
Jeg er igang med, at rydde lidt op i nogle af vores gamle indlæg og faldt her over dit.

Jeg vil gerne starte med, at undskylde for, at vi ikke har fået opdateret indlægget - den har vi simpelthen misset. 
Det er muligt, at tilknytte bilag til systemposteringer nu via posteringer (find bilag) - det bliver ikke vist direkte fra ubehandlede da vi har den oplevelse, at største delen af kunderne med indscanning vil have overblikket uden systemposteringer.

Jeg ændrer derfor indlægget til, at være gennemført så det har den rigtige visning her på forum.
Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)