forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Rullefelt til kontaktpersoner

0
Hej.

Er der mulighed for at få et rullefelt over kontaktpersoner under leverandørbestillinger, når vi sender mail. Vi har flere forskellige kontaktpersoner ved samme leverandør, og den skal referere til leverandørens stamdata.

Mvh Martin Hansen
spurgt 25 Jan, 2013 i Forslag » Lager af Martin Hansen (160 points)
status opdateret 21 Feb, 2013 af lennartschmidt

2 Svar

Hej Martin.

 

Du har ikke mulighed for at få en rullemenu eller se email adresserne som sådan.

 

Det bedste du kan gøre, er at på hver kontaktperson sætter du flueben i at de skal have en kopi når der bliver oprettet en faktura til den debitor. Så skal du dog manuelt lige slette de email adresser som ikke skal bruges (kræver dog du ved hvilken kontaktperson der har hvilken mail). Men det er det tætteste du kan komme på det.

 


 


Gurjap Sekhon

Online regnskabsprogram

 

besvaret 25 Jan, 2013 Forslag af Gurjap (6,220 points)
Er det noget man kan ønske der bliver rettet?? det vil gavne vores arbejdsgange i systemet væsentligt. Lige p.t bliver den aktuelle leverandør bestilling foretaget i Outlook.

Mvh Martin Hansen
besvaret 28 Jan, 2013 Forslag af Martin Hansen (160 points)
Hej Martin

Jo  man må bestemt godt ønske det som et forbedringsforslag, men udsigterne for en implementering er meget lang (desværre) Den primære årsag til dette er, at Teknikken også skal prioritere deres ressourcer på baggrund af, hvor mange af vores pt. ca. 50.000 kunder der har behovet. Og det er vores opfattelse at det kun er ganske få af disse der har behovet. Som status er nu, bliver ønsket ikke implementeret.
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”