forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Forslag til ny valuta ETB - Etiopiske Birr

+1
Hej Economics,

Jeg har et selskab i Etiopien og ville rigtig gerne bruge e-conomics der også, så hvis i får ETB, Birr på programmet som en valgbar valuta - evt. bare med muligthed for at fastsætte en fast kurs, så har i yderligere en kunde i os.

Til alle jer andre brugere - Sig endlig til på dette indlæg, hvis I også har behov for ETB

De bedste hilsner

Niels Peter Ellegaard
spurgt 23 Jan, 2013 i Forslag » Superkladde af NPE (130 points)
status opdateret 26 Jun, 2013 af Lasse Bager

2 Svar

Hej Niels Peter

 

Tak for dit indlæg

 

Vi afventer flere der også ønsker denne valuta. Så snart der er flere på banen kan vi smide den ind.

 

Mvh

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

besvaret 24 Jan, 2013 Forslag af Peter Friis (24,160 points)
Hej Peter,

Tak for dit hurtige svar.

Jeg er sikker på der er flere andre, der også kan bruge ETB som valuta, men de ser måske ikke denne post.

ETB er en af de vigtigste valutaer i Afrika, da Etiopien er det 2. største land i Afrika og hovedsæde for både FN og African Union.

Jeg kommer selv med 2 kunder mere til Economics måske 3, hvis I kan få valutaen på snarest, da regnskabsåret starter nu - ellers vil de bruge andre systemer.

De bedste hilsner

Niels Peter Ellegaard
Hvorfor skal der flere til for at I kan smide en ny valuta ind? Det er vel noget der tager 5 min. at gøre og kan ikke skabe nogle problemer af nogen art, når det blot er endnu en valuta til de 67 andre der allerede ligger.

Kan forstå at I vil have flere der byder ind for at I implementerer nye funktioner, men en sølle valutakurs burde IKKE være noget problem.

Simpelthen for ringe at I ikke bare kan smide det ind med det samme, når manden nu har brug for det og gerne vil bruge jeres system.

 

/Michael
Hej Michael og Niels

Det er skam ikke fordi du/i ikke har ret i at det er relativt simpelt at lave - men når det så er sagt så vil jeg gerne forklare det rent metaforisk - det var der det gav mening for mig.

Hvis man har en udstansningsmaskine der laver tre huller i en plade og man vil ændre det til to huller - så tager det ikke maskinen særligt lang tid at lave de to huller - men det tager uforholdsmæssig lang tid at ændre maskinen fra at lave tre til to huller.

Vi er i gang med at samle op på nye valutaer - og jo flere plader der skal laves - jo mere mening giver det at lave ændringen i maskinen.

Så vi honorer og respekterer skam ønsket - men vores ressourcer er ikke ubegrænsede og vi bliver nødsaget til at prioritere vores kræfter til gavn for flest mulige brugere.

 

Med venlig hilsen

Lasse Bager
Hej Lasse,

Det ville være rart med et præcist svar - Laver i det eller ej - og i givet fald hvornår kan vi regne med det.

Jeg står med tre andre virksomheder der skal vælge bogføringssystem, men vi kan ikke bruge e-conomics, hvis I ikke har valutaen Birr, så vi er i gang med at vælge en ande løsning og går derfor også væk fra e-conomics med dette firma, hvis der ikke findes en løsning hurtigt.

Er det muligt at få et klart svar?

De bedste hilsner

Niels Peter Ellegaard
Hej Niels Peter

Svaret er klokkeklart ja - den bliver lavet - det er ikke det der er til debat her - det er hvornår det bliver lavet der er problematikken.

Men ja vi laver de ønskede valutaer såfremt vi rent teknisk kan få et feed på kursen, men Birr er nok ikke et problem landets og dets økonomis indflydelse i Afrika generelt taget i betragtning.

Men det er desværre tidshorisonten jeg ikke kan give dig. Men den skal nok komme.

Hej Lasse,

Tak for det hurtige svar.

National Bank of Ethiopia http://www.nbe.gov.et/index.html publicerer et RSS Feed, som også indeholder ETB til DKK - linket er her: http://www.nbe.gov.et/xml/rss.php

Så det kan ikke være meget nemmere.

Hvornår kan jeg forvente at få at vide hvornår Birr bliver sat på som valuta?

De bedste hilsner

Niels Peter Ellegaard

Lige så snart jeg ved det. :O)
Hej Lasse,

Bliver det til noget - eller skal jeg opgive håbet ?

Vi er nu i April og jeg har fortsat ikke fået svar.

 

Mvh.

Niels Peter Ellegaard
Hej Niels Peter

Jeg beklager at det tager sin tid - det er simpelthen ønsket om at samle op på dem som gør at det trækker lidt ud - vi er pt. på 4 valutaer i pipelinen - jeg har ikke kunnet få et entydigt svar på hvornår der er nok på listen til at de rent faktisk udfører det - jeg forstår meget vel din frustration - men det er simpelthen en prioritering af knappe ressourcer som gør at det tager længere tid end vi begge havde håbet på...

Jeg beklager og jeg skal nok rykke lidt hårdere for at få et klart svar således at jeg også kan give et klart svar.

Mvh

Lasse

Hej Lasse,

Godt at høre at i arbejder på sagen. Nu I har proppen af vil jeg også foreslå XAF, som er de CFA der bruges i Central Afrika. Jeg kan se at I allerede har XOF, som er den CFA der bruges i Vest Afrika.

Herudover ville det være godt med

  • Sudanese Pounds SDG
  • South Sudanese Pound SSP
  • Algerian Dinar - DZD
  • Mozambique Metical - MZN
  • Congo (DRC) Francs - CDF
  • Rwandan Francs RWF

.i prioteret rækkefølge.

 

Jeg ser frem til at høre at I er i gang med implementeringen

 

De bedste hilsner

 

Niels Peter

Hej Niels

Så er der gode nyheder - dine valutaønsker er blevet lavet og testet internt i vores system og vil blive releaset til jer brugere med næste markedspakke, tirsdag d. 14. maj.

Beklager den lange ventetid.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 1 Maj, 2013 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”