Valutastyring af varekartotek/priser

0
Hej e-conomic
I forbindelse med prisjusteringer på 330 varer har jeg taget det for givet at e-conomic ud fra de indtastede valuta-kurser selv kunne opdatere priser i andre valutaer i lagermodulet (eller varekartoteket).

Dette kan e-conomic imidlertid ikke! Man skal ind for hver valuta man benytter for at gå alle varer igennem manuelt!! Det bliver let et mega stort arbejde. Bare du arbejder i DKR, EURO, USD er det for vores vedkommende 330 x 3 eller ca. 1000 rettelser der skal gøres manuelt. Det burde I kunne gøre mere brugervenligt, og en valutastyret prisberegning af varekartoteket fungerer fint i mange andre økonomisystemer.

Med venlig hilsen Søren
i Spørgsmål » Lager af (320 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Søren

 

tak for dit indlæg

 

du via excel importere de her priser, dette skulle lette processen en del. Jeg har en artikel her der viser hvordan man gør. der er også en rigtig fin video til også.

 

Dette er ikke præcis hvad du efterspørger, men dette er muligheden for at få valutapriser ind i systemet. 

 

Håber dette kan hjælpe dig videre :)

 

Mvh


 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (24.2k points)
Hej Peter

Tak for dit svar.

Jeres vejledning er læst men synes ikke særlig informativ - jeg tror ikke jeg forstår hvordan denne csv-fil oprettes.

Læser at jeg skal oprette et excelark (CSV-filformat) og der indtaste ?? alle varenumre - er det korrekt? Det alene er jo noget af en opgave! Vores varenumre har mange karakterer og er ret komplekse. Vil nok tage det meste af en dags tid!

Findes der en måde at opdatere valuta-priser på som IKKE indebærer alle disse store mængder indtastninger, det var udgangspunktet for min henvendelse?

MVH Søren
Hej Søren

Nej der findes ikke andre løsninger end at indlæse via en csv fil. Det er altså som et regneark hvor du evt selv tilføjer en kolonne hvor du tager DKK prisen og ganger med en valutakurs. Herefter gemmes dette regneark i formatet CSV semikolonsepareret.

Vi supporterer generelt ikke i værktøjet excel, og jeg ikke selv en "ørn" på det område. Men er du ikke kommet i mål endnu, så prøv at kontakte os i Supporten (tlf. 88204841 mellem 10 og 14.30 på hverdage). og spørg efter mig. :-)