Tilknyttede forsvinder når kopiering sker

+1
Jeg har siddet og tilknyttet rigtig mange bilag i ubehandlede (ca 50). Jeg stødte på et bilag, der skulle tilknyttes 2 bilagsnumre, og derfor trykkede jeg på kopier. Vupti forsvandt alt hvad jeg havde lavet af tilknytninger, fordi jeg ikke havde trykket på udfør først   

Det er ikke så rart - er det hensigtsmæssigt ? Den måtte da meget gerne enten have gemt mine indtastninger, eller advaret mig om, at jeg ville miste mine tilknytninger ved denne handling.

Mange hilsner
Susanne Røssell

Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd

spurgt 9 Maj, 2012 i Forslag » Bilagshåndtering af SusanneK (15,800 points)
status opdateret 15 Aug, 2013 af Lasse Bager

4 Svar

Hej Susanne,

Tak for dit forslag - igen  

Jeg kan se du tidligere har har kommet med samme forslag under forslag til et nemmere e-conomic - http://forum.e-conomic.dk/forbedringsforslag-til-conomic/ubehandlede-tilknyt-forsvinder-t1160.html. Jeg har endnu ikke hørt noget fra udviklerne om, hvor og hvordan dette forslag ligger prioriteret - men jeg har i hvert fald ikke ombestemt mig for at dette ville give rigtig god mening.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 11 Maj, 2012 Forslag af Steffen E (151,510 points)
Ja Steffen - jeg mente nok jeg har skrevet noget om det før, men kunne ikke finde posten, og troede det var blevet korrigeret

Mange hilsner
Susanne Røssell

Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd

besvaret 11 Maj, 2012 Forslag af SusanneK (15,800 points)
Jeg vil lige komme med et forslag også .. når man feks har mange bilag at tilknytte og gerne vil lave en udfør ca halvvejs er det rimelig irreterende at selve vinduet med ubehandlede lukker ned, kan man ikke nøjes med at lade den opdatere vinduet så man kan fortsætte efter at have klikket på udfør ?

Mvh Anita

Ps pt døjer jeg også med at mine indscanninger ikke forsvinder fra ubehandlet efter jeg har tilknyttet dem, er det på dropbox appen, at jeg ikke tømmer mappen hvor mine indscanninger ligger ? henter den så dem igen for hver gang jeg overfører ?
besvaret 1 Aug, 2012 Forslag af Atina (1,450 points)
Er helt enig med Anita i pkt. 1.

Lytter med på PSet.

Mange hilsner
Susanne Røssell

Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd

besvaret 1 Aug, 2012 Forslag af SusanneK (15,800 points)