Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ny søge popup

0
Hej

 

Lad mig først starte med at rose jer for jeres nye søge pop til at finde vare, debitorer, kredoter og konti, rigtig god feature og meget hurtig.

En tilbage gang er dog at hvis man redigere f.eks. en vare line så når man fik popup'en før så stillede sig automatisk på det vare nummer der stod i forvejen, hvor i mod man nu skal starte søgningen forfra.

En kæmpe skuffelse var det for mig da je opdagede i ikke havde implmenteret "opret vare" funktionen i søge felter når man oprettede en leverandør ordre. det kan jeg ikke rigtig forstå at i ikke har det er der det sted denne funktion giver absolut mest mening og det var denne funktion jeg havde glædet mig aller mest til :-(

Når jeg laver leverandør ordre så er der altid nogle vare der ikke er oprettet dem skal jeg enten identificere før jeg laver ordre eller bestilling og oprette dem inden eller jeg skal hoppe ind og ud af ordren/bestillingen for at oprette varene. Jeg tror det ganske generelt for jeres øvrige kunder iøvrigt.

hvor ville det godt nok være kanon med en mulighed for automatisk fortløbende varenummer ved oprettelsen af vare, ligesom i har på debitor.

Med venlig hilsen

Allan Bøgild Pedersen
i Forslag » Lagerstyring af (2.9k points)

1 Svar

Hej Allan,

Tak for din melding. Jeg er selv i forvejen gået videre med den med at den ikke huske fokus når man har indtastet kontoen, og laver et opslag. Jeg afventer stadig mere.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)