Informizely customer feedback surveys

Rullemenu til valg af kontonummer

0
Hej E-conomic

Det er rigtig fint at I har fået nyt layout når man vælger en konto til bogføring. Men jeg føler at jeg har mistet en masse funktionalitet ved dette. Nu kan jeg hverken trykke på esc, derudover når jeg kommer ud, kan jeg ikke bare Tab'e ned til næste felt. Kan dette ikke blive ændret?
i Forslag » Bogføring af (180 points)
status opdateret af
Hej E-conomic

Jeg er ikke glad for jeres sidste opdatering på rullemenu. Jeg kan tilslutte mig det der allerede er kommenteret. Mit problem er dog også at teksten er blevet utydelig, det er som at læse noget der kommer fra en gammel nåleprinter.


Håber I vil se på dette.

1 Svar

Hej,

Tak for indslaget.

Som jeg læser dit indlæg "Tillid Til Tal", så kan du når du har været inde i søge pop-up, når du kommer tilbage til kladder ikke tabe videre når du kommer tilbage. Dette er en fejl vi kender, og det nuværende tidsestimat (som er meget usikkert) at det bliver rullet ud med en opdatering i aften/nat, hvilket skal rette det første.

Jeg er lidt i tvivl om, at du skriver Esc ikke virker - men det går jeg ud fra du mener er, at Esc lukker pop-up, men når du er tilbage i kladden, så virker "tab" ikke?

G.V.T.: Først også tak til dig. Hvor bliver teksten "mærkelig"? Har du mulighed for at sende et screenshot til mig, hvor det vises? Det kan du eksemplvis gøre på info@e-conomic.dk med "steffen - forum" i emnelinjen, så vil jeg rigtig gerne kigge på det. Alternativt kan du smide billedet op her :)

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hej igen
Jeg må hellere udtrykke mig tydligere. Teksten er lysere end i kasseklade, kreditor og debitor dette betyder at de stiblede linjer generer øjnene, det samlede udtryk bliver flimret for øjnene.
Jeg er desværre stadig ikke med. Hvilken browser bruger du? Og send gerne billede her, eller på info@e-conomic.dk som nævnt ovenfor.
Hej Steffen

Jeg mener at esc ikke virker ved mig. Jeg bruger firefox, men jeg kan ikke få lov til og lukke pop-up med esc.

Derudover, så starter feltet i søgefeltet, det er ok. Men jeg kan ikke få lov til og tabe ned i kontoplanen og så gå ned med page down eller page up. Jeg skal hen og bruge musen. Heller ikke hvis jeg benytter piletasterne, så "forsvinder" den blot. Og hvis jeg søger på en konto kan jeg ikke få lov til og taste "enter" og så vælger den, igen skal jeg enten tabe ned på den eller jeg skal benytte musen.

Det skaber for mig en masse ekstra spildtid! Jeg synes jeres tidligere var bedre!

Håber i ændrer det snarest.
Hej,

Den med knapperne er vi på - tak for at nævne den igen.

Jeg har prøvet at teste den med FireFox, det kan jeg få til at virke med Esc. Ikke sagt at alt så bare virker, men kan jeg ikke få dig til præcis at beskrive hvad jeg kan gøre, for at reproducere den.

Eksempelvis: Hvor er du henne i programmet? Gør du noget inden du du klikke Esc eller?

mvh
Hej Steffen

Nu kan jeg godt få esc til at virke. Ved ikke hvorfor jeg ikke kunne til at starte med.

mvh

René
Enig. Mærkeligt. Godt det virker nu om ikke andet :)