forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kan man springe bilag over?

0
Hejsa

Jeg oplever engang imellem at mine kunder kommer til at scanne bilag ind som allerede er bogført. Hvis jeg først opdager det imens jeg bogfører ville det være rart hvis jeg bare kunne springe bilaget over eller slette det og gå direkte videre til næste bilag. Lige nu går jeg over i funktionen Indscannede bilag og sletter bilaget og går tilbage til bogføringen - arbejdegangen bliver lidt tung hvis der er mange af den slags bilag. Er der mulighed for at springe bilaget over?

Venligst,

Stine
spurgt 9 Nov, 2011 i Spørgsmål » Indscanning af Stine (200 points)
status opdateret 16 Okt, 2012 af frederiknielsen

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Stine,

Tak for din besked.

Det er der desværre ikke mulighed for at gøre på en let og elegant måde. Det bedste man kan gøre er at klikke på annuller. Siger opret fra indscannet igen, vælg alle til at være ubehandlet(i højre hjørne), finder bilaget(skulle gerne være øverst), vælger status slet, og siger derefter udfør. Herefter vælger du så opret fra indscannet igen, og siger udfør.

Når det så er sagt, så har jeg taget indlægget som et forbedringsforslag, så det bliver muligt at springe et bilag over.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 10 Nov, 2011 Spørgsmål af Steffen E (151,510 points)
valgt som bedste svar 16 Okt, 2012 af frederiknielsen
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”