Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Kan man springe bilag over?

0
Hejsa

Jeg oplever engang imellem at mine kunder kommer til at scanne bilag ind som allerede er bogført. Hvis jeg først opdager det imens jeg bogfører ville det være rart hvis jeg bare kunne springe bilaget over eller slette det og gå direkte videre til næste bilag. Lige nu går jeg over i funktionen Indscannede bilag og sletter bilaget og går tilbage til bogføringen - arbejdegangen bliver lidt tung hvis der er mange af den slags bilag. Er der mulighed for at springe bilaget over?

Venligst,

Stine
lukket
i Spørgsmål » Bilagshåndtering af (200 points)
status opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Stine,

Tak for din besked.

Det er der desværre ikke mulighed for at gøre på en let og elegant måde. Det bedste man kan gøre er at klikke på annuller. Siger opret fra indscannet igen, vælg alle til at være ubehandlet(i højre hjørne), finder bilaget(skulle gerne være øverst), vælger status slet, og siger derefter udfør. Herefter vælger du så opret fra indscannet igen, og siger udfør.

Når det så er sagt, så har jeg taget indlægget som et forbedringsforslag, så det bliver muligt at springe et bilag over.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af