forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Udfør i arkiv og ophævning af tilknyt

0
Jeg sidder og er ved at overføre bilag til ubehandlet, fra arkiv. Når jeg trykker udfør, ryger man ud af arkivet, og over i ubehandlet. Det er rigtig irriterende, specielt hvis man trykker udfør fordi man har ændret en tekst, og gerne vil fortsætte med at skrive i noter eller sortere bilagene, så ryger man også over i ubehandlet. Er det virkelig hensigtsmæssigt ?

Herudover ville det være fantastisk, hvis man kunne ophæve tilknytningen af et bilag, der enten er bogført og/eller stadig ligger i kassekladden. Eller i det mindste kunne kopiere et bilag, der er tilknyttet et bilagsnr.

Mange hilsner
Susanne Røssell

Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd

spurgt 29 Okt, 2011 i Spørgsmål » Indscanning af SusanneK (15,800 points)
status opdateret 21 Feb, 2013 af Peter Friis

1 Svar

Hej Susanne,

Som du måske har lagt mærke til, så har der det sidste stykke tid været en del forslag vedr. indscanning. Alt dette er noget vi skal have kigget på, vi har dog valgt at sige vi samler sammen, så vi kigger på alle/flere forslag til indscanning på samme tid, så vi kan kigge hele vejen rundt.

Hvad betyder det så? Det betyder at der kommer til at gå lidt længere tid før jeg har noget om denne, vi har pt. noget lagerstyring og projekstyrings forbedringer som ligger i udvikling lige nu, og det er først når vi rigtig får taget hul på disse, at vi begynder at kigge på det næste punkt, som måske vil være indscanning.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 10 Nov, 2011 Spørgsmål af Steffen E (151,510 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”