Indscanning tilknyttede bilag

0
Når der tilknyttes bilag ved indscanning, skal man ved slut af overfør bilag trykke på luk vinduet for at få vinduet til at forsvinde - kunne dette ikke gøres automatisk, så man sparer denne tastning??

Ligeledes ved behandling af ubehandlede bilag som vedhæftes bogføringsbilag, lukker vinduet ned mellem hvert bilag der vedhæftes og skal hentes igen ved ubehandlede bilag, hvor jeg godt kunne tænke mig, at vinduet først lukkede ned, når det SIDST overførte bilag var færdigbehandlet!?

Ligeledes ved valg af tilknyt bilag - kunne dette ikke fastlåses på een eller anden måde, så man heller ikke her skal bruge tastning på valg hver gang bilaget tilknyttes??
spurgt 22 Sep, 2011 i Spørgsmål » Bilagshåndtering af 304107 (160 points)
status opdateret 21 Feb, 2013 af Peter Friis

3 Svar

Hej,

Lige et par opklarende spørgsmål og konstateringer   

1)
Lige for at være helt sikker på vi er det samme sted vedr. første konstatering. Se lige det vedhæftede billede. Er det det du tænker på? Er det ikke meget rart at få en bekræftelse på at der er overført xx bilag? Eller at der slet ikke er nogen der er overført?

2)
Du kan jo gå hele listen igennem, og så til sidst trykke udfør i stedet for at gøre det efter hver enkelt. Eller er der noget jeg ikke har taget højde for?

3)
Den tror jeg lige jeg skal have en ekstra kommentar på. Den forstår jeg ikke.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 23 Sep, 2011 Spørgsmål af Steffen E (151,510 points)
Hej Steffen - 1000 tak for besvarelsen -

Ad 1). Det er lige netop det vindue jeg tænker på, men kunne det ikke vise at bilagene er overført og så lukke?? Kan godt se at det kræver opmærksomhed, men det er for at spare på tastningerne.

ad 2). Den er jeg med på, at klargøre hele rækken af bilag og så trykke udfør - tak ....

ad 3). Ved tilknytning af bilag står der ubehandlet til at starte med og da jeg skal tilknytte bilag - er valget tilknyt hver gang - om denne funktion kan fastlåses, så dette ikke skal vælges hver gang. Også noget med at spare tastninger.

Jeg er ny i brugen af economic, såh .....

Venlig hilsen Henny Nørgaard
besvaret 23 Sep, 2011 Spørgsmål af 304107 (160 points)
Hej,

1)
Ja netop fordi det kræver opmærksomhed, må jeg indrømme jeg ikke er helt overbevist om det skal fjernes. Det kunne være fedt hvis andre havde input hertil?

2)
Så lidt :=)

3)
Så der vil du bare have den stående på tilknyt, således du bare kan indtaste bilaget? Det synes jeg nemlig at jeg har hørt før.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 11 Okt, 2011 Spørgsmål af Steffen E (151,510 points)