Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kundens varenumre

+1
Vi betjener en række store butikskæder der anvender egne interne numre. Det ville være en super service til vores kunder hvis man kunne have en tabel/ et felt med kundes varenummer således at man kunne vise det på fakturaen samt kunne søge på det ved kundernes henvendelse!

Vi er ved at konvertere fra den store Navision pakke, men dette her overgår mine vildeste forventninger. Det er bare så godt!
i Forslag » Lagerstyring af (860 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Jens,

 

Godt nytår og fedt med din entusiasme omkring e-conomic! :)

 

Der er som udgangspunkt ikke mulighed for at have kundens eget varenummer med.

 

Du kan dog bruge cowboy tricket og få varebeskrivelsen med på fakturalinjen. Og i varebeskrivelsen kan du (manuelt) skrive kundernes varenumre.

 

Under faktura --> debitorkartotek --> debitoropsætning --> find tekstforslag til fakturalinjer og skift den fra varenavn til varenavn og beskrivelse. Når du så tilføjer varen til fakturaen, kan du manuelt skrive kundernes varenummer :)

  Gurjap Sekhon Online regnskabsprogram e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret  
Forslag af (6.2k points)
Tak for dit svar. Jeg har taget din løsning i anvendelse, og det virker fint overfor kunden som på denne må kan se signe egne varenumre på fakturaen ud for hver vare. Det kan lade sig gøre fordi alle vore kunder (apoteker) bruger samme varenumer!
Forslag af (860 points)