forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Varenumre på faktura og andre udskrifter

0
Vi har meget lange varenumre og det er kun ca de sidste 5 der er interessant for vores kunder. Hvis det var de første cifre ville det ikke være et problem, da det kan styres via bredden på feltet.

Det ville være meget anvendeligt, hvis det blev muligt, at man selv kunne bestemme, hvad og hvor meget af varenummeret, der skulle fremgå på ex faktura.

 

Susan
spurgt 21 Dec, 2012 i Forslag » Fakturalayout af susan (220 points)
status opdateret 17 Sep, 2013 af PeterLuthman

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Susan

Tak for din indlæg :)

Jeg kan godt se at dette ville være er super smart funktion for jer.

Jeg har dog ikke oplevet andre brugere med samme problemstilling, og det må derfor kunne konkluderes, at efterspørgslen efter en sådan funktion ikke er så stor.

Jeg kan derfor ikke love dig at det bliver en del af e-conomic på et senere tidspunkt, men vi arbejder konstant på at forbedre brugeroplevelsen, og stemmemuligheden på vores nye forum er med til guide os i vores prioritering af forslag.

Med venlig hilsen
Stine M. Klitgaard

Online regnskabsprogram
 

besvaret 27 Dec, 2012 Forslag af Stine M. Klitgaard (4,070 points)
valgt som bedste svar 28 Dec, 2012 af Peter Friis
Hej Susan

Tak for forslaget endnu engang, men jeg må desværre sige, at jers forslag ikke er blevet prioriteret til vores udvikling. Det er i sammenhæng med, at vi synes der var andre som var mere generelle og dermed kunne hjælpe flere, forhåbentlig også jer.

Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 17 Sep, 2013 Forslag af PeterLuthman (10,290 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”