forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Subtotaler på faktura

+2
Hej!

Da vi arbjeder med store tilbud og ordre samt faktura, oplever vi ofte at mangle muligheden for at have suptotaler på det vi sender ud af huset. Det bliver ofte efterspurgt af vores kunder, da det kan være svært at overskue et meget stort tilbud/odre/faktua, når der ingen subtotaler er.

Det vi godt kunne tænke os er, at vi kan oprette tilbud, ordre og faktura med en opdeling i katagorier som hver har deres delsum som ikke bliver regnet med i den samlede sum.

Er det noget I vil tage op til overvejelse?
spurgt 11 Dec, 2012 i Forslag » Fakturalayout af HOS (210 points)
status opdateret 21 Feb, 2013 af christinaheckmann

1 Svar

Hej,

Tak for din indlæg.

Det med subtotaler kan desværre kun bruges hvis tid og omkostninger overføres fra projekterne til fakturaerne. Denne handling sker først i det øjeblik man laver fakturaen, hvorfor det kun er muligt at ligge på fakturaen.

Forslaget er fint, men ud fra den måde tilbud og ordre genereres idag, tror jeg desværre ikke, at dette vil blive muligt i fremtiden.

Ha en god dag!

Mvh Morten

Med venlig hilsen

Morten Bæhrenz

Online regnskabsprogram
 

besvaret 19 Dec, 2012 Forslag af Morten.Baehrenz (4,340 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”