Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for udskiftning af debitor og sagsnr. ved kopiering af tilbud og ordre

+1
Hej!

Vi arbejder meget med tilbud og ordre og finder det problematisk at man ved kopi af et tilbud eller en ordre ikke kan skifte debitoreren og sagsnummeret ud med et andet nummer, disse felter er låst på det tilbud/ordre som "orginalen" er oprettet med.

Dette betyder at vi må taste tingene igen i stedet for "bare" at kopier hvad vi allerede har lavet én gang.

Er dette noget som der kan ændres på?

 

På forhånd tak!
i Forslag » Projektstyring af (210 points)
status opdateret af

2 Svar

Jeg plejer at finde kundenr. på den ny debitor, indskrive (eller copy/paste) ind i feltet for kundenr. på det tilbud/den ordre/faktura, der skal ændres. Dernæst Tabulator-tast og sidst "Ok".
Forslag af (330 points)

Hej.
Jeg er igang med, at  rydde lidt op i nogle af vores gamle indlæg og faldt her over dette.

Det er blevet implementeret og det håber jeg, at du har oplevet. Det er nu muligt, at ændre / rette debitor hvis der kopieres et tilbud, ordre eller faktura på "kopien" 
Her har vi ikke fået opdateret indlægget.

For god ordens skyld ændrer jeg indlægget til, at være gennemført så vi kan få overblikket tilbage.
Rigtig god dag smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)