Sagsafslutning

0
Hej,

Det er rigtigt smart at man kan afslutte en sag gennem sagsafslutning, men da vi bruger både projekt og afdeling så har vi et problem. Når e-conomic afslutter sagen kommer ikke afdelingen med og vi er så nødt til at sidde og ompostere alle projekt til den rigtige afdeling, og det kan da ikke være hensigten?
i Forslag » Projektstyring af (120 points)
status opdateret af

Hej

 

Jeg har haft samme ønske siden juni 2011 ;)

http://forum.e-conomic.dk/3755/projektmodul-mulighed-for-bogforing-pa-afdeling

2 Svar

Hej,

Tak for dit indlæg.

Jeg er meget enig med dig, om problemet med at systemet kun ompostere på finans og ikke i afdelingsregnskabet ved sagsafslutningen. Forslaget er givet videre, og vi vil forsøge at lave et fix på denne problemstilling. Jeg kan desværre ikke give nogen tidshorisont, men det er kommet til prioritering.

Jeg håber selvfølgelig vi får et fix hurtigst muligt.

Med venlig hilsen

Morten Bæhrenz

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (4.3k points)
Hej Pamela

 

Først vil jeg gerne starte med at undskylde for, du ikke har fået en afklaring på dette indlæg endnu. Det er jo efterhånden et godt stykke tid siden du har skrevet dit forslag her på vores Forum.

 

Som Morten skriver i den seneste kommentar er vi fortsat enige i, at det kunne være smart, hvis afdelingen blev taget med i projektafslutningen. Jeg må dog melde, at det ikke er en funktion vi kommer til, at udvikle som det ser ud nu og derfor sætter jeg dette forslag som ”implementeres ikke”.

Grunden til vi ikke laver denne funktion nu er at vi har andre fokus områder og her er afdeling og projekt ikke på planen i 2017.

Det betyder ikke, at dit forslag bliver glemt eller smidt væk – det bliver ikke implementeret nu, men vil blive genovervejet når vi får afdeling og projekt som fokus område.

 

Jeg håber at dette svar alt andet lige giver en afklaring på forslaget.

Med venlig hilsen

Rune Troels Larsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.7k points)