Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Lagermodul - arkiv

0
Det vil lette mit arbejde meget, hvis I kunne tilføje 2 kolonner i arkiv funktionen under lager.

Leverandørfaktura nr

Beløb i DKK

Ligeledes i rapporter - kreditorkontokort. Her mangler jeg en kolonne med beløb i den oprindelige valuta samt muligheden for at se leverandørfakturaen uden, at jeg behøver at gå tilbage i arkivet!

MVH Tina, Rødkilde Gods
i Forslag » Lagerstyring af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Tina

 

Tak for dit indlæg

 

1. Jeg kan godt forstå, at det ville give god mening for jer, at få vidst leverandørfaktura nummeret i arkivet.

Lad os se hvad de andre brugere synes - Husk at man kan stemme i venstre side på pilen.

2. At få en kolonne med beløb i DKK vil ikke blive implementeret, da jeg kunne forstille mig det ville forvirre flere end det vil gavne.

3. Når du danner et kreditorkontokort har du mulighed for, at vælge hvilken valuta du vil have.

Dog vil jeg anbefale dig, at gå under fanebladet bogføring --> kreditorkartotek --> posteringer på konto.

Her er der en kolonne med beløbbet, hvor du på samme måde som på kreditorkontokortet har mulighed for at vælge valuta og du har ligeledes mulighed for, at få vidst leverandørfakturaen ved at trykke på forstørrelsesglasset.

Med venlig hilsen Stine M. Klitgaard Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (4.1k points)
opdateret af

Hej Tina

Jeg melder mig lige på banen i dette indlæg for at afklare smiley

Som Stine rigtigt skriver, så ønsker vi ikke at implementere en kolonne til "Beløb DKK" i lagerets arkivfunktion. Til gengæld er der på nuværende tidspunkt rigelig mulighed for at se både den oprindelige valuta og beløbet herfra, samt DKK beløbet på leverandørens kontokort.

Hvis du går i: Lager -> Leverandører -> Posteringer på konto
Vil du kunne se posteringerne i oprindelig valuta samt omregnet til grundvaluta, ligeledes vil der være mulighed for at se den fysiske PDF der er dannet.

Lad mig gerne høre om ovenstående er fyldestgørende for din behov, med undtagelse af muligheden i arkivet som vi desværre ikke ønsker at videreudvikle.


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)