Hvad er status ?

0
Hej
Jeg er ikke helt klar over status på Ny Kassekladde   ... Er der åbent for at alle kan få adgang til det nu eller er det fortsat kun udvalgte administratorer ?

Jeg kan som administrator godt tilvælge modulet for vore kunder, men vil brugere på kundens aftalenr. herved få adgang til fanebladet Finans ?
i Forslag » Bogføring af
opdateret af

1 Svar

Hej Jesper,

Godt og interessant spørgsmål - og endnu en gang et lidt ømt punkt   

Alle der har lyst og interesse til fanebladet finans giver vi med glæde igen. Det er således at det primært vil være for tests, indtil vi helt har fået finpudset det hele, til at være som det nu en gang skal være. Her kan du læse lidt mere. - http://www.e-conomic.dk/regnskabsprogram/udvikling/finans-funktioner

Hvis du giver adgang for nogle kunder via dit administrator modul, så vil disse også have adgang fra deres login. (forudsat de har adgang til fanebladet finans)

Nærmere lancerings dato melder vi selvfølgelig ud når vi har den. Vi er dog blevet lidt mere forsigtig da vi desværre har meldt nogle datoer ud, som vi ikke har kunnet overholde. Så jeg vil hellere sige vi arbejder på højtryk, og den kommer når den kommer.

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)