Informizely customer feedback surveys

Sortering og balancesum m.m.

0
Jeg har i dag testet den nye kassekladde ifm en lang række finansposter og oplevede følgende:
1. Når jeg kørte markøren ned i højre side, forsvandt alle mine indtastninger. Jeg måtte gå ud af kassekladden og ind i kassekladden igen, for at få posterne frem igen (pu ha...)
2. Ved sortering f.eks. efter kontonummer eller beløb, oplevede jeg at alle poster pludselig stod 2-3 dobbelt. For at afhjælpe dette, måtte jeg ud og ind igen, før at kassekladden så normal ud.
3. Ved sortering opstod der også en saldo, som ikke var 0. Denne saldo forsvandt ikke, men kunne ændre sig når jeg sorterede, eller når jeg gik ud og ind igen.
4. Jeg ville indsætte en ekstra linie midt i bogføringen og brugte Shift + Pil-ned. Det virkede!
5. På denne ekstra linie skulle jeg bogføre det samme beløb debebt/kredit, men får ved en fejltagelse tastet Modkonto i Momskode. Selv om jeg prøvede at slette momskoden på flere måder (også ved Ryd feltet), var feltet stadig markeret med rødt, hvilket jeg opfattede som om jeg havde gjort noget forkert. Modkontoen havde jeg indtastet, men den forsvandt, selv om den stod der alligevel.
6. Da jeg til sidst besluttede mig for at bogføre hele kassekladden, skete der ikke noget - jeg ventede i laaang tid.
Jeg valgte herefter at bogføre kassekladden i mindre dele, og forventede på et tidspunkt at blive gjort opmærksom på, hvilket bilag systemet mente ikke stemte, idet jeg jo havde en Balance, som ikke var 0. De forskellige delbogføringer forløb fint, - jeg fik ingen specielle meddelelser, og lige pludselig var saldo da også 0.
7. Jeg kunne ikke lave simple beregner i beløbsfeltet. Feltet blev blankt.
Desværre opstod mine problemer lige da jeres tlf-hotline var lukket ned, men jeg fik løst det, og vil blot dele min erfaring herved.

Med venlig hilsen
Anne Bjørnsten
A B Consult - Regnskabsassistance
i Forslag » Bogføring af (2.1k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Anne,

Beklager den meget sene, sene tilbagemelding.

Først er jeg glad for du fik løst det.

Jeg kan se du har et par fejl, som vi ikke selv har fundet. Det vil jeg kigge nærmere på, og så skal jeg nok få sendt det videre til udviklerne.

Tak fordi du gider at teste.

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)