Informizely customer feedback surveys

Manglende mulighed for at bogføre debitor, kreditor og finan

0
Jeg har haft nedenstående korrespondance med af vores testbrugere, som jeg tænker kan have forumets interesse.

Mvh. Tobias

 

Tobias Ulldall-Espersen

Online regnskabsprogram
 

i Forslag » Bogføring af (4.1k points)
opdateret af

11 Svar

Hej Tobias (og Thomas)

Jeg er fuldstændig enig med Thomas. Jeg havde virkelig glædet mig til en hurtigere kassekladde, og er bare så skuffet. Så jeg er også gået tilbage til den gamle kladde, hvor jeg kan se alle mine Debitor/kreditor/finansposteringer i et billede.

Og så en anden ting, nu jeg er i gang. Forleden skulle jeg udligne en faktura og en kreditnota fra en kreditor, men det kunne ikke lade sig gøre. Der er altså andre debetposteringer på en kreditor end betalinger - husk lige det. Og det samme gælder i og for sig for debitorerne.

Nu er det et stykke tid siden jeg har bogført i den nye kladde, så måske er det allerede rettet, men jeg blev forvirret over, at jeg i en kreditorfaktura-kladde, skal indtaste det skyldige beløb til kreditoren i Debet ??

Jeg kan godt forstå, at den nye kassekladde kan være mere gennemskuelig, for folk der som udgangspunkt ikke har erfaring med at føre regnskab, men for en gammel bogholder som jeg, er den dødssyg.

Venlig hilsen
Grete Damgaard
Forslag af (280 points)
Jeg må desværre tilslutte mig de andre - opdelingen i flere kladder synes jeg er mere til forvirring end til gavn.

Jeg synes man mister overblikket og det tager for lang tid at springe mellem de forskellige kladder alt efter hvad postering man lige er i gang med.

På papiret er det smart med de forskellige skærmbilleder der tilpasser sig om det er kreditor eller debitor man bogfører og dermed hvilke felter man kan se men jeg synes det er praktisk næsten umulig at arbejde med hvis man er erfaren bogholder og skal have nogle ting fra hånden.....

Jeg vil vove den påstand at det ikke er en erfaren bogførings-kyndig der har designet den nye kassekladde ?

René Arpe

It-konsulent

Forslag af (17.3k points)
Vi arbejder på højtryk for at få færdigtestet en ny kladdetype hvor man kan bogføre alle typer af ind- og udbetalinger (Finans, Debitor og Kreditor).

Med denne nye kladdetype håber vi både at kunne bibeholde den hurtige og relativt simple kladdestruktur vi har i dag, men samtidig give jer det efterspurgte overblik over alle betalingsposteringer i én kladde.


Mvh.

 

Tobias Ulldall-Espersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (4.1k points)
@ Rene.
Den man tugter elsker man   Tak for din tilbagemelding. Vi må jo bare lægge os mere i selen for at sikre at der kommer et produkt som er hurtigt, nemt og sjovt - på den gode måde.

 

Kim Sneum Madsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (24.0k points)
Hej Tobias

I dit svar til Thomas, skriver du i andet afsnit noget om indlæsning af kontoudtog. Denne funktion kan jeg ikke finde i den nye kladde: Ind- og udbetalinger .

Hvis denne funktion ikke er at finde i den nye kladde, må jeg som de andre også sige, at jeg holder mig til den gamle kladde indtil videre, selv om det tager ekstra tid at sortere bevægelserne efter art og gemme dem i hver sin fil.

Derucover savner jeg mulighed for at kunne lave en ompostering fra en konto til en anden på samme linie, men det ser ikke umiddelbart ud til det. Det ser ud som modposten kun kan være bank eller en anden beholdningskonto.

Mvh
Marianne
Forslag af (350 points)
Hej Marianne

Muligheden for indlæsning finder du under bankafstemning under bogføringsfanebladet. Her kan du importere posteringer og efterfølgende overføre dem til ind- og udbetalingskladden.

Omposteringer kan ikke umiddelbart laves i ind- og udbetalingskladden, men laves nemmest i en kladde af typen Finans.

Mvh.

 

Tobias Ulldall-Espersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (4.1k points)
Hej Tobias

Jeg har nu forsøgt at bogføre i den nye kassekladde Ind- og udbetalinger.

Efter at have tastet alm. finans bilag, debitorindbetalinger og kreditorbetalinger ud fra et bankudtog, hvor alle poster fik samme bilagsnr. og som viser flere datoer, ville jeg bogføre alle posteringerne i en postgang.

Det havde jeg ikke succes med. Systemet sagde, jeg ikke kunne bogføre flere slags posteringer på en gang og at der var difference pr. bilag.
Da jeg derefter afmærkede alle debitorindbetalinger og bad om at bogføre dem, var der ingen problemer. Det samme virkede også, når jeg bogførte finans- og kreditorbetalinger hver for sig.

Kan man ikke bogføre/registrere alle slags poster på én gang?

MVh
Marianne
Forslag af (350 points)
Hej Marianne

Problemet skyldes at du giver alle linjerne samme bilagsnummer og således blander kreditor og debitor betalinger.

Kladden er tænkt således, at hver banktransaktion som udgangspunkt for sit eget bilagsnummer, således at ovenstående ikke forekommer.

Mvh.

 

Tobias Ulldall-Espersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (4.1k points)
Jeg ved ikke lige det med ny og gammel kladde?? Jeg bruger finanskladden og vælger debitorindbetaling f.x.  Jeg har bare det problem når jeg overfører indbetalinger fra bankafstemningen at jeg ikke kan vælge at det er indbetalinger og derfor skal ind og rette det på samtlige - jeg skal selvf. ind og finde debitoren alligevel men det irriterer mig og jeg har forsøgt at læse mig til om det er mig der gør noget forkert. Det hjælper ikke at vælge indbetalingskladden synes jeg.
Det er smart at man allerede når man overfører kan vælge konto og bogføre modpost på men hvorfor kan så ikke tilsvarende vælge debitor fra en liste - det ville lette mit arbejde enormt.
Forslag af (260 points)
Hej JFR,

Er det fordi at når du indtaster debitoren, så ændre den fortegnet? Og derfor ændre det som bankafstemningen har forslået, er det rigtig forstået?

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)