forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Antal i kassekladde

+1
Hvis vi skal kunne bruge den nye kassekladde til landbrugskunder, skal der være (mindst) ét felt til registrering af [u:2swc8r18]antal[/u:2swc8r18].
spurgt 4 Feb, 2011 i Forslag » Superkladde af asm (170 points)
status opdateret 21 Feb, 2013 af Steffen E

2 Svar

Hej Asm

Vi er opmærksomme på at antal 1 og enhed 1 endnu ikke er tilgængelige i den nye kassekladde. De to felter vil komme i en ikke så fjern fremtid.

Mvh.

 

Tobias Ulldall-Espersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 4 Feb, 2011 Forslag af Tobias UE (4,080 points)
Hej E-conomic.

Jeg sidder i en virksomhed der har 24 landbrugsvirksomheder, og vi anvender e-conomic. Det er meget vigtigt at mulighederne for antal 1+2 er med i jeres nye kassekladde, ellers vil rapporteringen ikke vise de rette KPI´er. Er der en af jer der kender en rapporterings app til e-conomic der har mulighed for at regne på antal 1+2, efter som at rapportdesigner bliver inaktiv pr. 2013 er vi nødt til at finde et alternativt rapporteringsværktøj.
besvaret 17 Jan, 2012 Forslag af jacobjensen (140 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”