Udskrift af en medarbejders tidsregistrering

0
Er der mulighed for at udskrive en timeseddel for en specifik periode f. eks. fra den 20. i en måned til den 19. i den efterfølgende måned for timer, der ikke er godkendt, men kun tastet ind af medarbejderen?

Det vil være en hjælp, så det kun er nødvendigt at udskrive en timeseddel pr. medarbejder, når lønnen skal indberettes i lønsystemet.
i Forslag » Projektstyring af (350 points)
gen-kategoriseret af

2 Svar

Hej mly

Tak for henvendelsen.

Jo det er muligt, at hente en statistik på den enkelte medarbejder som er afgrænset på en bestemt periode.
I statistikken medarbejder afregning - http://wiki.e-conomic.dk/rapport/medarbejderafregning vil de godkendte og ikke-godkendte figurere i hver deres kolonne.

Følg linket og du vil finde en vejledning i, hvordan du kan få de efterspurgte oplysninger.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (90.2k points)
Tak for info, men jeg har brug for at udskrive en enkelt medarbejder, der viser hvor mange timer og km mv. medarbejderen har hver enkelt dag specificeret.
Forslag af (350 points)

Hej Mly

Måden du kan få udskrevet de efterspurgte oplysninger med timer, km mv. er ved at udskrive en ugerapport eller månedsrapport.

 

Du skal dog være opmærksom på, at oplysninger dækker hele måneder som f.eks. 01.01.13 - 31.01.13 og ikke skæve periode som f.eks. 20.02.13 - 19.03.13