Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Genåbning af sag/projekt

0
Når en sag først er afsluttet kan den ikke genåbnes...
Kan det ikke laves så man kan det ?

Hvis det f.eks. er en byggesag kan der meget senere godt komme nogle garantireparationer som man gerne vil have på sagen.

Der skal ikke ske noget finansmæssigt ved genåbningen - blot mulighed for at man  igen at kan registrere på sagen.

René Arpe It-konsulent
lukket
i Spørgsmål » Projektstyring af (17.3k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

 
Bedste svar
Hej René,

Der ligger som du selv nævner noget finansielt når man afslutter en sag, og logikken er man kan se at når sagen er afslutter, er finanspåvirkningen sket. Vi har ved flere lejligheder haft oppe og vende om vi skal ændre denne logik. Vi har dog svært ved at se hvordan og hvorledes man vil kunne overskue hvad der er finansført og hvad der ikke er - både for brugerne og ikke mindst når vi i supporten skal assistere. Derfor er det ikke noget der lige ligger i den nærmeste fremtid, men potentielt kunne der være en bedre at løse dette på.

Jeg har snakket med flere kunder, hvor jeg har anbefalet dem at oprette en ekstra undersag som de kalder garanti eller lign., og så bruger hovedsagen til at få de ekstra omkostninger med alligevel.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af 🔒