Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Integration?

0
Jeg ville høre om det er muligt at anvende projektmodulet uden integration til finas.
Dvs. de omkostninger jeg bogfører på mit projekt, ikke bliver bogført i min finans?
lukket
i Spørgsmål » Projektstyring af (270 points)
opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar


Hej,

I og med at man bogfører omkostninger på et projekt i kassekladden, så vil det blive bogført på projektet. Omkostningerne vil du altså få med over, og det kan ikke undgås. Skulle man absolut ikke ønske dette, kunne man måske lave en skraldespandskonto.

Hvorfor vil du ikke have omkostningerne bogført med det samme som på et projekt? Det er faktisk nogenlunde samme arbejdsgang, og den eneste forskel er at du vælger en omkostning i stedet for et kontonummer.

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af