Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bankafstemning af Igangværende projektarbejde

0
Hej

Efter at vi begyndte at abonnere på Projektstyringsmodulet fulgte jeg én af jeres hjælpevideoer og fik i den forbindelse oprettet flere forskellige finanskonti- herunder kontoen Igangværende projektarbejde under kategorien Omsætningsaktiver.

Hvordan fungerer det med denne opsætning og bankafstemning?

Når jeg prøver at bankafstemme kan jeg ikke se de posteringer jeg har lagt ind under Igangværende projekter og det gør det lidt besværligt for mig at holde overblik over vores økonomi. Har jeg opsat noget forkert?

Håber i kan hjælpe.
i Spørgsmål » Projektstyring af (120 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej,

Jeg skal være ærlig og sige jeg ikke helt er med på bank afstemning og projektstyring. Hvordan ønsker du at holde styr på det?

Alt efter opsætningen, så vil dette være en mulighed for at se alle de igangværende ting i har på projektet (tid, omkostninger, faktureringer).

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)