Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Oprettelse at finanskonti

0

Hej
I forb. m. at oprette de 7 foreslåede konti ved aktivering af projektmodulet, er jeg lidt i tvivl om hvilke der skal være modkonti til hvilke. Er der en der kan oplyse mig om det?

Det drejer sig om kontiene Salg afsluttede projekter, Vareforbrug afsluttede projekter, Projektførte lønninger, Lønninger afsluttede projekter, Lønninger i alt, og balancekontiene Igangværende arbejder/projekter og Aconto faktureret.

Jeg ser frem til at høre fra jer!

Mvh. Anders

lukket
i Spørgsmål » Projektstyring af (150 points)
opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Anders,

Det er et meget bred spørgsmål og svaret vil derfor afhænge af hvad du ønsker og hvilken slags virksomhed du er. Altså vil du have det aktiveret i balancen eller skal det modregnes direkte i driften. Oftest så er det kun dig selv der kan svare på det   

Det jeg ville gøre, var at sætte mig ned med et papir og så tegne disse bogførings Ter, for at få overblikket over hvor noget bliver bogført, og hvor der så skal modregnes noget.

Hvis vi f.eks. har en håndværker. Han vil have noget løn som en udgiftspost i driften(debit), og noget af denne løn vedrører nogle projekter. Han skal altså have bogført dem væk med en kredit post, og så skal de så debiteres et andet sted, hvilket kunne være balance post igangværende projekter. Det er dog svært at generalisere noget inden for dette, og derfor vil jeg anbefale dig at sætte dig ned og kigge på dine projekter og de omkostninger der er, og sige hvordan skal det rent faktisk bogføres?

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af