forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Hovedsager fast pris, underleverandører fast pris, overblik

0
Da jeg er ny i projektstyring har jeg brug for hjælp. Vi har nogle hovedenterpriser på fast pris, og i denne sammenhæng underleverandører på fast pris. Hvordan opretter jeg dette således at jeg kan holde øje med hvad der fx. er udbetalt aconto til underleverandør, og stadig have overblik over det på hovedsagen (hovedenterprisen)??    Håber meget der er en der kan hjælpe mig.
spurgt 23 Jan, 2011 i Spørgsmål » Projektstyring af Zizi Øland (170 points)
status opdateret 18 Okt, 2012 af frederiknielsen

1 Svar

 
Bedste svar
Hej

En mulighed er at oprette Omkostninger i projektstyringer til disse underleverandører. F.eks. Elektriker - når du modtager fakturaer fra elektrikeren bogføres de på sagen med omkostningen Elektriker.
Sagskortet er grupperet efter Omkostninger med sub-total, så du kan hurtigt få overblik over hvad der er modtaget af fakturaer fra de enkelte underleverandører.

En omkostning der er blevet brugt, kan ikke slettes - så det er en god ide, at overveje hvilke omkostninger der skal oprettes, så de kan genbruges på andre sager.

 

Steffen Andersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 24 Jan, 2011 Spørgsmål af Steffen Andersen (940 points)
valgt som bedste svar 18 Okt, 2012 af frederiknielsen
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”