Informizely customer feedback surveys

Upload og sortering af indskanninger/PDFer

+1
Hej!

Det er meget fint at man kan sende sine indskanninger/PDFer til en bestemt email-adresse og på dén måde få dem ind så personen der skal bogføre kan knytte dem sammen med posteringer.

Der er dog nogle - efter min mening - meget store ulemper ved hele dette modul:

a) Nogle gange får man en email retur med at mail-systemet ikke kan behandle den sendte PDF. Men hvilken en af mine netop mange afsende mails er der tale om? Hmm... så skal jeg bruge tid på at gå dem igennem og sammenholde med hvad der er kommet ind i e-conomic.

b) Det er rimelig irriterende at man skal overføre bilag fra en intern email-account i e-conomic til selve bogføringen. Hvis jeg sende x antal indskanninger og derefter går i e-conomic kan der godt gå laaaang tid før e-conomic kan se og derfor hente emailene ind. Sikkert fordi de skal igennem anti-spam filter osv. Forståeligt nok. Men kunne det ikke laves så det automatisk røg ind i e-conomic så jeg ikke både skal sende en email og så på et senere tidspunkt vælge overfør i e-conomic?

c) Hvis jeg vælger Ubehandlede har jeg mulighed for at både sortere/flytte rundt på bilag samt tilknytte kommentarer. Problemet er bare at hvis jeg har tilknyttet kommentarer til alle bilag og så vil flytte rundt på nogle så ryger kommentarerne hvis ikke jeg lige har husket at trykke Udfør. Det er også irriterende at siden genindlæses hver gang jeg trykker på et flytte-ikon. Det ville være meget bedre med en dragndrop løsning så man hurtigt og nemt får styr på rækkefølgen og til sidst trykker Udfør.

d) Ifm. c) kunne det være RIIIIIIIIIGTIG rart hvis der var mulighed for at uploade x antal indskanninger direkte (File Upload) til e-conomic og med det samme sortere dem ind i samme oversigt.

e) Med henvisning til <a class="postlink-local" href="http://forum.e-conomic.dk/tillaegsmodulet-bilags-dokumentindscanning/indscannings-modulets-udvikling-t55.html">tillaegsmodulet-bilags-dokumentindscanning/indscannings-modulets-udvikling-t55.html</a> så skulle der i maj 2010 være et nyt modul på vej. Hvornår kan vi regne med det er der? Jeg stiller evt. meget gerne op til at teste det og komme med kommentarer.

f) Og så lige.... hvad er forskellen på Gem og Udfør når man opretter et indlæg her i forum???

Mvh.
John
lukket
i Spørgsmål » Bilagshåndtering af (280 points)
status opdateret af

7 Svar

 
Bedste svar
Hej John

Jeg vil lige benytte lejligheden til at give den en opdatering på indscanning i den nye kassekladde.

Vi forventer officiel frigivelse af scanning i ny kassekladde i starten af maj, men med mulighed for at enkelte brugere kan får adgang tidligere - givetvis allerede i slut marts.

Den nye kassekladde er pt. et betaprodukt. Hvis du har lyst til at være med til at teste ny kassekladde og ny scanning, så send mig en mail på <a href="mailto:tue@e-conomic.com">tue@e-conomic.com</a>. Så vender jeg tilbage når scanning er klar.

Mvh.

 

Tobias Ulldall-Espersen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (4.1k points)
valgt som bedste svar af
Hej John,

Tak fordi du gider tage dig tid til at skrive på vores forum. Og undskyld det har taget noget tid og svare på dette, men det har simpelthen krævet nogle tests fra min side af.

For at starte et lidt atypisk sted, så vælger jeg at starte ved e) - fordi netop dette kan være meget relevant i forhold til de andre spørgsmål.

e) Dette modul er stadig på vej, og endnu ikke færdig udviklet. Vi er dog væsentligt længere, end i maj 2010 (heldigvis for det da). Det hænger lidt sammen med testningen af den nye kassekladde - http://www.e-conomic.dk/regnskabsprogram/udvikling/finans-funktioner. Det skal dog siges at indscanning endnu ikke er i gang i den nye kassekladde. Mit umiddelbare bud på en lancering her og nu er ca. 1/7 2011, for en fuldt gangbar kassekladde inkl. indscanning. Vedr. indscanning tror jeg ikke der gør så lang tid, og jeg vil selvfølgelig huske din interesse, så jeg vil helt klart skrive herinde når det bliver muligt. (hvis du allerede er tester kan du holde øje med din mail)

a) & b) Det bliver muligt at uploade filer i e-conomic, uden om mails. Og dette kan jeg så læse mig til, vil løse begge disse problemstillinger.

c) Denne vil blive løst i den nye kassekladde, da man ikke skal brug udfør. Det bliver vist mere linjevis, og hver gang du rykker dig fra en linje, vil den gemme. (det samme gør sig gældende med posteringer i den nye kassekladde, det er samme praksis)

d) Er vist besvaret

Udfør er jeg vil svare nu. Og gem hvis du vil svare på et senere tidspunkt.

Så jeg er da glad for at konstatere at vi løser dine problematikker, med netop den nye indscanning. Den dårlige nyhed er jo så at der vil gå lidt tid

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
Hej Steffen,

tak for svar! Det er godt at høre at der trods alt arbejdes på at gøre systemet bedre, for pt. er det meget tungt at arbejde med indskanninger. Dog skal jeg rose jer fra min bogholder for at systemet rent faktisk informerer én om det hvis man har fået indsendt samme skanning flere gange og forsøger at bogføre samme beløb samme dag osv. Stor ros for dét.... omend det nok ikke er direkte relateret til indskannings-modulet ;o)
Spørgsmål af (280 points)


Ja ikke? Fart(men stadig have overblikket) er helt klart en af de ting der arbejdes meget med. Indscanning kommer i hvert fald tættere og tættere på at blive implementeret i den nye kassekladde, så den er snart til at blive testet. Så hvis du vil have et kig, og komme med noget input der. Så er du mere end velkommen til det.

Og godt at høre at der er plads til lidt ros også   Det er absolut dejligt at høre, og så må vi bare vente spændt på opdateringen.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
Hej Steffen og andre...

hvordan går det med at forbedre indskannings-modulet? Det er utrolig langsommeligt og problematisk at arbejde med email-vedhæftninger og dén tid der går fra afsendelse til man kan importere dem i economic.

Håber I er lige ved at have noget godt på vej

Mvh.
John
Spørgsmål af (280 points)
Hej John,

Når du siger langsommeligheder, hvad tænker du så på?

Er det når du sender fra e-mail program til e-conomic? Hvor store/små filer snakker vi om?

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
Jeg tænker på mit scenarie hvor jeg gør følgende for hvert bilag:

- Indskanner (mange) bilag med min skanner/printer (den sender så som email til e-conomic).
- Nogle gange har jeg så oplevet at få mails retur med besked om at PDFen ikke kunne læses, eller ingen besked overhovedet.
- Logger på e-conomic for at tjekke/validere at alt kan sluses ind
- Ikke alle bilag er der, så nu kommer spørgsmålet med hvilke der mangler?!!! Og hvor lang tid jeg skal vente på at de kommer frem i listen (her bruger jeg meget tid både på refresh i e-conomic samt tjekke min mail for fejl-leverancer)?!
- Begynder at kigge bilagene igennem én for én (og de ligger ikke nødvendigvis i samme rækkefølge som jeg har skannet/sendt dem i). Dét interface hvor man får samtlige ubehandlede bilag listet er utrolig langsommeligt at arbejde med - for ikke at sige bøvlet at arbejde med. Prøv at have en lang liste og gå så cirka halvvejs ned, forsøg at flytte et bilag et par pladser op eller ned... dét tager rigtig lang tid da siden refreshes og ikke kommer tilbage dér hvor man så var. Dérudover så burde thumbnails kunne vises større så man faktisk kunne skimte beløb o.lign. på fx. taxa-boner så man ikke har 20 efter hinanden der bare ligner hinanden. I burde lave noget dragndrop og måske give mulighed for både at have liste-visning (under hinanden) og galleri-visning (flow).

Det er ovenstående scenarie der tager rigtig lang tid hver eneste gang.

Kunne rigtig godt tænke mig at kunne pakke alle mine bilag sammen i fx. en zip-fil og uploade den direkte til e-conomic (som så selvfølgelig udpakker og lægger dem i ubehandlede).

PS. Det er muligt det kan lade sig gøre, men jeg har heller ikke fundet ud af om man kan lave et udtræk eller få en liste over hvilke posteringer der har hvilke bilag (altså kun posteringer der har bilag vedhæftet, så jeg kan tjekke min revisor for om alt er kommet ind på den rigtige måde).
Spørgsmål af (280 points)