forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kilometerregistrering

0

Vi har en problemstilling med kilometer, idet vi har både medarbejderkørsel i privatbiler, som registreres på den enkelte medarbejder - men derudover en firmabil, som der også køres i, og som skal belaste projekter, og dermed også med på faktura, når denne oprettes til de enkelte projekter.
Det virker jo forkert at skulle registrere disse kilometer manuelt, og blot påføre fakturaen manuelt også

spurgt 14 Jun, 2010 i Spørgsmål » Projektstyring af Marianne (200 points)
opdateret 24 Jun, 2014 af janklitsgaard

1 Svar

 
Bedste svar
hej Marianne, hvis det er en fordeling af omkostninger på drift af firmabilen, vil jeg formode at du skal lave en finanspostering, hvor du tilknytter projekt og aktivitetskode. Hvor private biler, blot benyttes med km registrering.

Hvis jeg ikke har forstået spørgsmålet helt, og det bare er om man kan registrerer km for firmabilen også, så er svaret ja, hvis de har samme kost og salgspris.
besvaret 25 Jun, 2010 Spørgsmål af Martin Wülser Larsen (5,280 points)
valgt som bedste svar 18 Okt, 2012 af frederiknielsen
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”