Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Symbol som viser vedhæftet bilag?

+1
Hej e-conomic.

Når jeg fakturerer tilknytter jeg som oftest et bilag til fakturaen.

Når jeg står på siden igangværende fakturaer, savner jeg et lille symbol med oplysninger om, hvorvidt der er tilknyttet et bilag til de forskellige pågældende fakturaer.

Det ville gøre det nemt og hurtigt overskueligt for mig at se, om jeg har husket at få vedhæftet bilaget til alle vores fakturaer inden de sendes ud. Alternativt er at alle fakturaer skal åbnes igen og tjekkes efter - og det tager frygtelig lang tid, når vi sender 100 afsted af gangen.

Så et lille ønske fra mig - kan der laves et lille symbol, som viser at der er vedhæftet et bilag?

MVH Anette
i Forslag » Salg af (410 points)
status opdateret af 🔒

3 Svar

Hej Anette,

Tusinde tak for dit helt igennem udemærkede forslag! :)

Jeg synes det giver god mening, nok til at jeg vil tage det videre til overvejelse i forbindelse med vi kigger på forbedringer.

  Hasse Lauridsen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (1.6k points)
Hej Anette

Jeg kan se at der ikke har været specielt meget aktivitet omkring dette forslag - det giver god mening og jeg forstår godt din forespørgsel - jeg har derfor stemt forslaget op og håber at brugere som kan se det smarte i det vil give deres besyv med.

Med venlig hilsen Lasse Bager Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af 🔒 (34.9k points)
Hej Lasse.

Ja, vil da håbe at mit forslag bliver sat i værk, da det vil lette mit arbejde (og formentlig også mange andres) :-)

Vi bruger også lagermodulet, og jeg tænker at der på samme måde kunne bruges et ikon/symbol, så man kan se, at bilag er tilknyttet ved oprettelse af en leverandørfaktura.

MVH Anette

Hej Anette

Kan se at det er længe siden du har fået en melding omkring dette, så jeg vil komme med en status på sagen til dig nu smiley

For nærværende vil dette ønske desværre ikke blive implementeret i systemet. På dette tidspunkt er der taget beslutning om, at der er andre forslag og vedligeholdelser der er stører efterspørgsel efter og som vi derfor har valgt at prioritere i forhold de ressourcer vi ligger inde med.

Du skal alligevel have mange tak for dit ønskesmiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)