forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Dato for afsendelse af faktura

0
Jeg synes det ville være rart hvis man kunne ligge igangværende faktura til afsendelse på en bestemt dato.
Hvis jeg f.eks. har oprettet en faktura dags dato som skal emailes til en kunde på en specifik dato, ville det være rart hvis jeg, efter at have trykket bogfør og send, havde et felt hvor jeg kunne bede systemet om at sende den på en bestemt dato.

Vi har f.eks. nogle kunder der vil have deres faktura d. 25. i måneden, men vi kører vores abonnementer d. 1. i måneden. Så ville det hælpe os hvis systemet kunne sende de faktura d. 25, selvom de er og bogført d. 1.

Det ville hjælpe os. Så ville vi kunne oprette en faktura den dag vi fik opgaven, og ligge den til automatisk afsendelse når opgaven var udført.
spurgt 13 Aug, 2012 i Forslag » Fakturalayout af MortenEngell (380 points)
status opdateret 21 Feb, 2013 af christinaheckmann

2 Svar

Helt enig. Gerne med gentagelsesfunktion, således at den i et bestemt interval kan gensende fakturaen, eksempelvis hvert år den første november.
besvaret 16 Okt, 2012 Forslag af Gleerup (140 points)
Hej Morten.

Tak for dit indlæg :)

Jeg er helt enig i at det ville være smart, hvis man kunne ligge noget til at automatisk afsendelse. Det er desværre bare sådan at det kan man ikke. Alt hvad man gerne vil have systemet til, skal man selv ind og gøre.

Men datoerne bestemmer man jo sådan set selv, så man kan altid flytte datoen frem eller tilbage i tiden. Og hvis de ligger med bogføringsdatoen d. 1. kan du sagtens sende den ud d. 25. Dette bestemmer du som sagt helt selv :)

Ved godt at dette ikke lige var det du håbede på, men desværre er dette ikke noget der kommer.

Med venlig hilsen

Christina Heckmann

besvaret 21 Feb, 2013 Forslag af christinaheckmann (13,440 points)
overvejes× 107
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”