forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Hvorfor skal jeg vælge overfør bilag?

0
Kan ikke forstå:

Hvorfor skal man overføre indkomne bilag, kan de ikke bare ryge direkte ind i ubehandlede? Hvordan kan man vide om det er emne i email eller titel som man vil have ind, når man ikke kan se en liste med emnerne? Det er jo ikke nødvendigvis den samme person der er afsender som den der er modtager af bilaget.

2 løsningsforslag:

1. fjern overfør bilag boksen fuldstændig og placer modtagne bilag direkte ind i ubehandlede,

2. Lav en liste på overfør bilags siden med oversigt over: dato, afsender, emne i email og titel på filen. og lad den bruger der overfører bilagene fravælge de bilag som ikke ønskes overført. Som det er nu kan man jo ikke se hvad man skal til at overføre så det giver ikke rigtig mening.
spurgt 8 Jun, 2012 i Forslag » Indscanning af christiandersen (360 points)
status opdateret 26 Jun, 2013 af Lasse Bager

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Christian

Der er et par detaljer omkring indscanning som ville kunne gøres mere elegant, og i forbindelse med vores udvikling af en ny kassekladde er der også nogle tiltag til indscanning i forbindelse hermed - og jeg kan godt garantere dig at processen bliver mere smidig og flydende.

Så med en lille smule tålmodighed vil du inden for en overskuelig fremtid være i stand til at håndtere dine bilag meget mere elegant.

Derudover har dropbox lavet en app til e-conomic - http://www.e-conomic.dk/apps/fakturaer/dropbox som vil være brugbar i den forbindelse også.

Prøv at kigge på den og se om ikke den kan hjælpe på din oplevelse af indscanning.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 28 Jun, 2012 Forslag af Lasse Bager (34,040 points)
valgt som bedste svar 21 Feb, 2013 af Stine M. Klitgaard