eksport af C5 fil abonnenter

0
Hejsa

Er der nogen der kan hjælpe med navnet på den exp000.kom fil fra C5 der indeholder information om de data der skal anvendes for at kunne indlæse abonnenter i e-conomic.

Jeg vil også meget gerne have info om hvilke kolonner der skal/kan anvendes.
i Spørgsmål » Dimension (afdelinger) af (160 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej

Jeg er i tvivl omkring den fil fra C5 ?

De felter som skal indlæses står med fed i denne artikel, dem som du  kan indlæse står med normalt skrift. Denne artikel viser hvad der kan indlæses - http://wiki.e-conomic.dk/import-af-data/kolonneforklaring-abonnenter. Håber det er svar på spørgsmålet omkring kolonner.

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (24.2k points)
Hej Peter

Tak for din tilbagemelding.

Jeg ved godt hvilke kolonner der skal medtages i indlæs abonnementer.
Problemet er at min kunde ikke har kørt sine abonnementer i abonnement-modul i C5, men kørt dem som fast ordre i ordremodulet. Jeg har hentet en OrdKart fil fra C5 men mangler information om feltet slutdato for abonnementet og abonnementets navn og er derfor lidt usikker på om der overhovedet er en C5 fil som jeg kan hente og anvende, hvor alle oplysningerne står.
Spørgsmål af (160 points)
Hejsa

Undskyld jeg ikke har vendt tilbage. Har du fået dette indlæst i e-conomic ? ellers må du meget gerne skrive herinde hvis stadig har problemer med denne fil. vi kan evt tage den over telefonen så hvis du fanger vores support på 8820 4841 kl 10-14.30