forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Indscanning - E-mailkvitteringer

0
Et stigende antal kvitteringer/fakturaer modtages som e-mails. Se blot køb fra webshops og online services. Det vil være ekstremt nemmere og tidsbesparende, hvis disse e-mails kunne sendes videre til bilags-emailen i e-conomics og så systemet selv lavede en pdf ud af indholdet.

ROI: hver medarbejder sparer tid når der skal gemmes som pdf og så efterfølgende sendes. Derudover så har mange online-services mulighed for at angive alternativ faktureringsemail, og her kunne man så angive bilags-emailen fra e-conomics. Det er smart og besparende!
spurgt 12 Apr, 2012 i Forslag » Indscanning af runemai (230 points)
status opdateret 21 Feb, 2013 af Stine M. Klitgaard

2 Svar

Dette vil jeg også godt kunne bruge!

Jeg har samme problem. Mailkvitteringer, som ikke er pdf eller et billede. Det er tidskrævende at lave disse om til et billede- eller en pdf-fil.


Lars
besvaret 12 Apr, 2012 Forslag af LarsThomsen (310 points)
Hej

Tak for dit indlæg.

Dette kan desværre ikke lade sig gøre, da det ikke er muligt at skille ud hvad det er der reelt er et bilag og hvad der er f.eks. signatur osv.

Dette vil derfor ikke blive implementeret.

Med venlig hilsen
Stine M. Klitgaard

Online regnskabsprogram
 

besvaret 21 Feb, 2013 Forslag af Stine M. Klitgaard (4,070 points)
overvejes× 107
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”