Hvad med en inbox? (indscanning)

0
Jeg har sådan set forslået følgende som fortsættelæse af et andet forslag her på siden, men jeg mener den fortjener sit eget emne, idet andre måske har en lignende oplevelse...

Folderen ubehandlede - i kraft af dens funtkion som portalen for bilagene til posteringsarbejde, er en slags desktop hvor alle de bilag man arbejder med ligger, indtil de føres videre til det sted i regnskabet eller arkivet hvor de ellers hører hjemme. Ligesom alle skrivebord er det nememste at overskue ubehandlede, når man ikke har for mange bilag liggende på én gang.

Men ubehandlede er også ind-boksen for systemet, når man sender bilag op til e-conomic. Det kan godt være, at man hjemme på kontoret har gode grunde til at sende mange bilag op til e-conomic på én gang - men det er ikke altid hensigtsmæssigt at have for mange bilag i ubehandlede, idet folderen bliver langsom at arbejde med.

Ligeledes er det lidt irriterenede, at både skulle sende bilag fra eget mailsystem, for derefter at log-ind i e-conomic og hente samme bilag.

Så hvorfor ikke lave en INBOX til e-conomic, hvor alle opsendte bilag lander - automatisk - når e-conomic har modtaget og spamfiltrede disse? Uden at man skal hente dem og vente. Og uden at man efterfølgende ender op med for mange bilag i ubehandelde hvor de kan være svære at overskue - især hvis man har en ekstern bogholder, der samme dag arbejder i ubehandlede.

Så kunne man lade indkommende bilag ligge i INBOX - eller overføre dem til andre arkivfolder, indtil man er klar til at hente dem til ubehandelde.

På denne måde vil inboxen fungere ligesom ethvert anden mail client, der er indstillet til hente mail, hver gang man logger ind - og som ligefrem pinger, når bilagene lander, såeldes at man behøver ikke brug tid til at tast hent bilag og vente.

Mon ikke der er andre, der kunne glæde sig til en sådan udvikling?

mvh/Adrian
i Forslag » Bilagshåndtering af (2.2k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej,

Det jeg hører dig sige, er at nemmere og hurtigere overblik i forhold til de indscannede bilag(?).

Vi arbejdet i øjeblikket til fanebladet finans at tilføje en ny version af indscanning, hvor man får det vist anderledes, og samtidig selv har mulighed for at angive indeks/noter, som man så vil kunne bruge som mapper, da man øverst i søgelinjen vil kunne søge i de ord man har skrevet. Så på den lidt længere bane, kunne det måske være en løsning.

Se gerne dette billede. Jeg har prøvet så vidt muligt at gøre det mindre, og tilpasse det, hvorfor den kan se lidt presset ud

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)