forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Test kørsel af abonnememt

0
Det er jo typisk en ret stor kørsel og hvis man får lavet fejl eller har lavet ændringer i sin opsætning, kommer man til at bruge uforholdsmæssigt langtid på at rette op på det.

Det ville derfor være super nice hvis man kunne lave en testkørsel på abonnementerne i øvrigt med samme funktioner som man ellers har.

Udover stikprøver af enkelte fakturaer i kørslen var det smukt hvis man kunne få en omsætningsstatistik pr. produkt og pr. debitor. evt debitorgruppe, med tidsserie sådan at man havde faktureret omsætningen for de sidst 3 periode og omsætning på testkørslen. Sådan her:

kundenavn;     omsætning Q1 ;   omsætning q2 ;   omsætning q3;   omsætning q4 iflg testkørsel

Det ville give et dejligt simpelt topdown view.
spurgt 28 Sep, 2011 i Spørgsmål » Abonnement af larsfriis (300 points)
opdateret 6 Dec, 2012 af Peter Friis

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Lars,

Du vil faktisk altid kunne lave en prøve, da alle fakturaer ligger under igangværende fakturaer. Laver du den fejl og finder ud af det f.eks. er den forkerte periode eller andet, så kan du bare slette fakturaerne under igangværende fakturaer. Så ruller den perioderne tilbage igen, du kan foretage rettelser, og så lave fakturaer igen.

Jeg kan se der også er en anden bruger, der også ønsker noget med rapporter. Kan dit sammenlignes med dette ønske til rapport? - http://forum.e-conomic.dk/forbedringsforslag-til-conomic/tracking-genfakturering-via-abonnementer-t878.html#p3123

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 29 Sep, 2011 Spørgsmål af Steffen E (151,510 points)
valgt som bedste svar 6 Dec, 2012 af Peter Friis
Hej Steffen

Jeg læste godt indlægget og det er stort set det samme. Men jeg tænker at tidsserie og filter er vigtige for at man hurtigt kan skabe sig et overblik.
besvaret 29 Sep, 2011 Spørgsmål af larsfriis (300 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”