forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

oprette engangslinier på abonnementer

0
Vores kunder har standard ydelser per periode som vi bruger abonnementsmodulet til at håndtere. En del af vores kunder køber dog engangsvarer som feks. 1 konsulenttime, kørsel, eller nyt hardware.

For ikke at sende 3-4 fakturaer per periode, ville det hjælpe os hvis vi kunne sætte engangslinjer på abonnementet sådan at engangsydelserne kommer med ved kørslen og derefter forsvinder fra abonnementet. Jeg er opmærksom på at man efter kørslen kan gå ind og oprette vare på fakturaen, men jeg vil gerne håndtere det løbende.

I øvrigt så jeg indlægget om abonnementskørsel pr. debitorgruppe / debitornr. Det er ligeledes min opfattelse at det vil lette en del hvis man kunne sætte flere filter på sin kørsel.
spurgt 28 Sep, 2011 i Forslag » Abonnement af larsfriis (300 points)
status opdateret 30 Jul, 2013 af Peter Friis
Jeg savner også at kunne lave tidsafgrænsning i abonnement. Men jeg har behov for at opkræve nogle vare som er for en afgrænset periode fx. 6 måneder og nogle som er kun 1 måned.

Jeg tænker at man kan lave en start- og slutdato på hver vare. Som egentlig fungerer ligesom tilmeldt og ophørsdato under abonnent. Så kan man sætte perioden til 1 måned hvis man har behov for det og flere måneder hvis man har behov for det. Og varer som er løbende står så uden slutdato.

Det kunne også hjælpe mig med at håndtere den voldsomme mængde af særpriser som jeg er nødt til at arbejde med i min branche.

5 Svar

Hej Lars,

Først, kan jeg ikke lokke dig til at linke til det andet indlæg, synes ikke lige jeg kunne finde det.   

Har du et forslag til hvordan dette kan løses lidt smart? Jeg har umiddelbart svært ved at gennemskue hvordan man kunne bygge det op, således at man hver gang kunne tilføje enkelte vare.

Min umiddelbare tanke var jo at abonnement og andre ydelser var forskellige ting, men kan sagtens forstå man ikke vil sende så mange fakturaer.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 10 Okt, 2011 Forslag af Steffen E (151,510 points)
Hej Steffen

Ja lidt svært når man ikke har kendskab til hvordan i har bygget ab. modulet.

Hvis det skal være fint skal man jo have adgang til at oprette en vare på abonnementskortet, man er naturligvis nød til at angive hvilken abonnementskørsel varen skal medtages i feks. 1.1.2012. Når faktureringen er kørt kan systemet udskifte dato på vare med blank hvilket betyder at de ikke kommer med ved næste kørsel da kørselsfilter er på dato.

Så man kan i princippet have vare stående på sit abonnementskort uden dato som ikke bliver brugt og ikke kommer med i nogen kørsel.

Alternativet er at man opretter alle sine varer som abonnementer, og at der laves en intervaltype som feks. hedder engangsydelse og som på tilsvarrende vis slettes eller ændres til blank dato når kørslen er foretaget.

håber det kan hjælpe dig lidt på vej

mvh
Lars
besvaret 11 Okt, 2011 Forslag af larsfriis (300 points)
Hej Lars,

Det er super. Jeg forventede heller ikke den endelige løsning/udvikling fra din side af. Tit når vores kunder har et ønske, så har de også en ide om hvor de egentligt gerne ville trykke for at få det til at virke :=) Og hvorfor ikke tage det input med videre, for at komme det nærmere.


Alternativt indtil videre, så når du laver en faktura sætter du så et flueben i En faktura pr. debitor? Jeg tænkte nemlig at en workaround kunne være at oprette et nye abonnement for hver vare du har, og når du så havde en faktura hvor du skulle have flere på, kunne du oprette en abonnent på abonnementet således der kommer den på. (og indtaste denne periode den skal faktureres i - det vigtige er dog når du oprettet abonnementet ikke at angive at den skal vise periode, da det jo er en engangsydelse)

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 12 Okt, 2011 Forslag af Steffen E (151,510 points)
Prøv at tage et kig på hvordan nogen af jeres konkurrenter på marked.
Billys Billing har et meget letforståeligt Abonnement modul, hvor det er muligt at tilføje engangs ydelser ved næste udsendelse af faktura for abonnement.
besvaret 25 Sep, 2012 Forslag af Christer Rasmussen (140 points)
Hej Christer,

Tak for din henvendelse. Jeg er med på man ikke altid behøver opfinde den dybe tallerken igen :)

Om end alting er, så er dette på listen som et forslag, når vi kigger på tillægsmodulet "abonnement" næste gang. En dato på dette er dog ikke planlagt.

Mvh
Steffen Ekelund
Hej Lars

 

Tak for dit indlæg :-)

 

Jeg kan forstå dit forslag og det giver mening. Jeg vil dog mene du allerede nu kan gøre dette ved at tilvælge varen på abonnementet. Det er ikke 100% den løsning du efterspørger men den mulighed der lige nu. Jeg kan for nærværende ikke sige at dette vil blive udviklet videre på desværre.

Det du kan gøre er at tilvælge en ekstra vare lige inden du kører abonnementkørslen og på den måde vil du får den ekstra vare med på abonnement :)

 

God dag :)

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

besvaret 30 Jul, 2013 Forslag af Peter Friis (24,160 points)
overvejes× 107
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”