Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Særpriser på kunder

0
Hei

Har 2 spørsmål angående særpriser.

Vi har en rekke kunder som vi utfører vinduspuss hos. Den eneste måde jeg har fått abo modulen til å virke på er som følger:

En gruppe kunder skal ha pusset vinduer hver 3.mnd. De skal ha hver sin pris, og forskellige datoer. Så jeg opprettet et abo som har kvartall forfall, legger kunde Hansen inn med forfall den 16.5 og særpris 500 kr.
Så fortsetter listen med de forskellige kunder.

(Hvis noen har et forslag til en smartere måte å gøre dette på så si endelig ifra).

1) Når man legger inn særpris så kan man ikke få kostpris på varen til å harmonere da den er fast. Det jeg savner at at når vi lønner efter % sats så kunne kostpris utgjøre x% av særpris...

2) Kan man endre priser via export og import.
Da hovedgruppen av kunder får en fast % prisøkning om året men noen få skal holdes utenfor så tenkte jeg at man kunne exportere hele listen - endre pris (diverse formler i et regneark) - og så importere dem igen.
Er det mulig?

Mvh
Kim
lukket
i Spørgsmål » Dimension (afdelinger) af (600 points)
opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Kim,

1) Den kostpris e-conomic tager vil altid være den kostpris der står nede i varekartoteket, og vil altså ikke kunne være variabel i forhold til procentdele.

2) Vedr. denne, så ved jeg ikke om du kender vores hjælp til indexering på abonnements fakturaer - http://wiki.e-conomic.dk/tillaegsmodul/indekseret-fakturering? Her kan man gøre det at, man få det til at stige procentvis og det kan man f.eks. gøre hvert år.

Du spørger også indtil og måden du gør det på er korrekt, og det vil jeg som udgangspunkt mene. Det man også kunne gøre var at oprette at abonnement for hver opgave, men det ville umiddelbart gøre det mere besværligt, sådan som jeg lige kan regne det ud.

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af