Informizely customer feedback surveys

Abonnementsopkrævninger efter debitorgr

0
Hej

Jeg kunne godt tænke mig at selektere abonnementskørslen ud over abonnementstyperne, så også på debitorgrupperne. Når man starter op på systemet er det nemt at planlægge abonnementsnummerrækkefølgen så den passer logisk, men når der så opstår behov for nye abonnementstyper på tidligere debitorer, så giver det problemer med at få det hele med på samme faktura, hvis man da ikke skal ind og slette i nogle igangværende fakturaer først.

Mvh

Per Michael
i Spørgsmål » Dimension (afdelinger) af (160 points)
status opdateret af

3 SvarHej,

Problemet med at få det på samme faktura, hvori består problemet der? Den er jeg ikke helt med på, man har mulighed for at sige en faktura pr. debitor - men det virker ikke efter hensigten?

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
Hej Steffen

Problemet er at vi har mange debitorer der har flere slags abonnementer - kontingentopkrævninger (betales kvartårlig), bladabonnement og andre ydelser de betaler årligt, og nå vi opkræver kontingent (abonnement) kvartårligt og bladabonnement årligt, så kan vi ikke sætte alle disse varelinier på samme abonnement, idet opkrævningen afgøres af abonnementet.
Her i starten af året skal vi så opkræve både kontingent, bladabonnement og a. dette vil vi gerne gøre på en faktura, men når vi danne den fælles kørsel, så er der nogle debitorer der kun har et bladabonnement og de kommer så med i denne kørsel, med overskriften Kontingent 1. kvt. og det ser ikek så godt ud, når de ikke betaler kontingent - derfor kunne det være rart at kunne opdele opkrævningen på debitorgruppe.

Per Michael
Spørgsmål af (160 points)
Hej igen,

Jeg kan ikke helt regne problematikken ud.

Hvad ønsker du at gøre med de sidste debitorer så? Der skal ikke opkræves noget, i og med det kun er en linje eller hvordan skal det forstås?

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)