Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Samme slags vare men hver sin abonn.tid

0
Kan man lave abonnement med 1 vare/ydelse, nemlig årligt abonnement (!) på domænenavne, så domænenavne med forskellige fornyelsesdatoer skrives ud til samme debitor?

Problemet er, at det ikke er godt nok at knytte fx 3 domænenavne, navn-a1.dk, navn-a2.dk og navn-a3.dk til en debitor a een gang om året, for domænenavnene har individuelle datoer.
lukket
i Spørgsmål » Dimension (afdelinger) af (150 points)
opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Zac,

Jeg er ikke helt sikker på hvad du vil, men jeg vil dog give et bud. Såfremt det skulle ramme ved siden af, så er du velkommen til at skrive igen.


I e-conomic kan du oprette flere abonnementer, som netop kunne være domæner. Når du opretter abonnementer så har du mulighed for at vælge om perioden skal fremgå, og der vil du så kunne se fornyelses datoen. Du har så mulighed for at samle alt dette på en faktura (eller flere forskellige).

Jeg vil evt. anbefale dig at hente en demo og prøve at oprette dit setup med 1 enkelt eksempel, så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig videre med det.

Se meget mere om abonnement i vores hjælp her. - http://wiki.e-conomic.dk/tillaegsmodul/abonnement

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af
Jeg har lignende behov og løser det ved at skrive domæne navnet i extra text for invoice og så tilføjer det antal abonnementer til kunden som de nu har domæner.

Claus Aaberg Lundqvist   Lersø Park Allé 107 2100 København Ø Tlf.: +45 31 36 69 91 Mail: caa@cleandesk.dk www.cleandesk.dk
Spørgsmål af (780 points)