Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Periodisering af abonnementsomsætning?

0
Hej,
Når man bruger abonnementsmodulet (overvejer jeg pt.), bliver omsætningen så automatisk periodiseret i regnskabet?
Hvis man f.eks. kører med års-abonnement, så skal man periodisere omsætningen pr. måned udover abonnementsperioden, således at omsætningen for et helt år ikke bogføres som omsætning i faktura-måneden, men fordeles jævnt i perioden.
/Thomas
lukket
i Spørgsmål » Dimension (afdelinger) af (150 points)
status opdateret af

3 Svar

 
Bedste svar
Hej med dig,

Det er faktisk lige til   

Når du opretter dit abonnement kan du vælge og sætte et flueben i Periodiser. Ligeledes når du redigere abonnementet har du mulighed for at sætte fluebenet.

Jeg vil anbefale dig at lave en abonnementskørsel på en debitor efter du har gjort dette, og så gå op og redigere fakturaen, for at se periodiseringen. Du kan altid slette fakturaen igen, for at nulstille.

Jeg håber dette var svar, hvis ikke så skal du være velkommen til at skrive igen.

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af
Det kan du faktisk godt gøre. Der er et flueben du kan sætte på abonnementet, og så periodiserer den. Det som den gør, er at den automatisk udfylder periodiseringsfelterne på de fakturaer der generes, baseret på den periode som abonnementet løber over.

Du kan se mere om salgsperiodisering - http://wiki.e-conomic.dk/tillaegsmodul/periodisering, og hvordan det virker på e-copedia - http://wiki.e-conomic.dk/.

Du skal have tillægsmodulet periodiseringer slået til, før disse felter vises.
Spørgsmål af (1.0k points)
Hej med jer.

Jeg har en del problemer med at opsætte periodiseringen af abonnement. Situationen er den at jeg har en række kunder der modtager en faktura hvert kvartal, og hvor jeg ønsker at periodisere omsætningen på de 3 måneder som abonnementet vedrørede. Min revisor er desværre ikke skarpt på dette, men måske du kan hjælpe mig ?

Det jeg synes sker er at alt bliver bogført på den måned jeg sender fakturaen, og jeg tror det har noget med aktiv konto at gøre.

Hjælp! Smil. Mine kontakt data er <a href="mailto:Flemming@blueidea.dk">Flemming@blueidea.dk</a> eller 26 86 69 69
Spørgsmål af (190 points)