Informizely customer feedback surveys

Slette gamle abonnementer

+2
Kan det virkelig passe at man ikke kan slette et abonnement (efter at man har fjernet de tilhørende abonnenter)?

Jeg har forsøgt flere gange, men får hver gang at vide at abonnementet ikke kan slettes da der er tilknyttet abonnenter/debitorer (hvilket ikke passer, da de er slettet).

Der kan da ikke være noget lovgivning der forhindrer e-conomic i at måtte slette disse abonnementer.
lukket som en kopi af: KOM NUUU!!!
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (530 points)
lukket af

6 Svar

Hvis man har anvendt et abonnement, dvs. at der har været tilknyttet varer og abonnenter (debitorer) og der har været lavet en abonnementskørsel, kan man ikke slette et abonnement. (Dette følger ikke af nogen lovgivning, men skyldes at data er en del af systemet).

Vi har ambitioner om på et tidspunkt i fremtiden at lave en ?skjul?-funktion, således at det bliver muligt at skjule fx ikke-aktive abonnementer, debitorer, varer m.v., men det vil aldrig blive muligt at slette poster, der har været anvendt/ bogført .

 

Svend Christiansen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (5.1k points)
Hej Mikkel og Svend,

Man kan nu godt slette et abonnement, selvom der er tilknyttet vare- eller tekstlinjer. Alt andet ville jo også være for irriterende - og ville svare til, at man ikke kunne slette fx en ordre, blot fordi den indeholder linjer

Til gengæld kan man ikke slette et abonnement, hvis der er tilknyttet aktive og/eller tidligere abonnenter. Ifald både oversigten over aktive og tidligere abonnenter på det pågældende abonnement er tomt, skal det naturligvis kunne slettes.

Den omtalte overvejede mulighed for at skjule abonnementer vil så gøre det muligt at slette abonnementer, der KUN er knyttet til TIDLIGERE abonnenter - og dermed ikke er i brug i dag.


Mvh.

Christian Estrup

Director, e-conomic Core

 

image

Forslag af (20.9k points)
I denne tråd forum.e-conomic.dk/tillaegsmodulet-abonnement/slette-gamle-abonnementer-t77.html - fra maj 2010 (som man sjovt nok ikke kan kommentere på længere) skrev jeg at det ville være rart om man kunne slette tomme abonnementer som ikke længere var i brug. Det blev afvist med henvisning til at man planlagde at lave en skjul/vis funktion. Nu 2 år efter slås jeg stadig med disse tomme abonnementer som gør at overblikket over abonnementer er svært at opretholde.

Hvad er status?
Forslag af (330 points)
Hej,

Jeg vil straks beklage at indlægget er låst - det var en fejl ved implementeringen af en ny funktion i forummet. Jeg har straks åbnet indlægget, og lagt dit sammen med. Det er lige præcis meningen det er sådan det skal være.

Der er ikke noget nyt i denne forbindelse, andet end at det selvfølgelig er en funktion der ligger på to do - listen, men endnu ikke noget vi har prioriteret frem for andet. Vi har simpelthen ment der er ting der har været mere væsentlige at lave. Så det er absolut ikke fordi det ikke giver mening, tværtimod. Imidlertid har der bare været andre ting på listen som har givet mere mening at lave, da det har været til mere glæde, for flere folk.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hej Steffen.

Selvfølgelig er der altid ting der er vigtigere end de små detaljer. Men selv små detaljer bliver til stor irritation for os brugere når de gør funktioner uoverskuelige.

Det er nu 30 måneder siden I skrev at I nok ville lave en "skjul funktion" under abonnementer. Så svært/tidskrævende er det nok heller ikke at lave denne simple funktion, og jeg synes faktisk det er for dårligt at der skal gå så lang tid med at få lavet denne forbedring.

I har tid til at lave alle mulige videoer af forskellig art og underholdning til brugerne, så måske det er prioriteringen der skal justeres lidt.

Det er flot at se at I har god vind i sejlene, men det må så også betyde at der kan ansættes flere folk som bl.a. kunne få tunet systemt for disse små uhensigtsmæssigheder.
Hej Mikkel,

Tak for din opfølgning.

Jeg er helt enig i, at det er ærgerligt dette forslag har ligget så længe, uden der er sket nogen opdatering fra min side.
Omvendt er der gået 30 måneder hvor der ikke har været så meget yderligere aktivtet, hvilket måske/måske ikke kunne tale for at det er den rigtige prioritering vi har lavet.

Jeg synes stadig dette forslag giver mening, men når jeg kigger ned på nogle af de andre ting vi har på tapettet, så ligger denne stadig længere nede.

Om end alting er, så har det nye forum i hvert fald gjordt det muligt, i endnu højere grad at synliggøre disse forslag, man kan jo stemme oppe i venste side.

mvh
Steffen Ekelund
Hej Steffen (og andre fra e-conomic) - Det er nu 4 år siden jeg første gang spurgte til en løsning hvor man som et minimum kunne skjule ikke aktive abonnementer. For 4 år siden fik jeg svaret at det ikke var prioriteret men at det var på jeres to-do-liste - MEN helt ærligt!! 4 år, og så har I stadig ikke fået lavet den LILLE LILLE feature det vil være for jer at lave en skjul funktion, som allerede findes i debitor kartoteket. Det er sgu for dårligt for at sige det på godt dansk. Som I kan se nedenfor er der andre end mig der efterspørger funktionen og I må da kunne gætte at alle jeres kunder der har abonnementsmodulet efterspørger denne løsning. Det ligger jo i kortene at når man kører abonnementer, er det fordi man har mange kunder, og når man har mange kunder er der også en vis udskiftning/fornyelse i denne masse og derfor vil alle (hvis I spurgte) efterlyse denne funktion. Der er 7 indlæg efter det sidste fra e-conomic hvilket tyder på at I ignorerer os. Det ville være dumt og det tror jeg næsten ikke på, men....

Kom nu i gang og få lavet den lille feature som vil gøre tingene lettere for alle abonnementmodul kunder.

Mvh
Mikkel
Grunden til at man ikke kan slette et abonnement, skyldes at der ligger historik på denne. Det vil være det samme hvis man skulle slette en debitor - ikke muligt :)

 

Den eneste mulighed vil være at spærrer de abonnementer som ikke bruges mere - men som min kollega Steffen skriver, har der været en del andre ting som skulle implementeres hvorfor vi ikke har fået lavet denne løsning endnu.

 


Gurjap Sekhon

Online regnskabsprogram

 

Forslag af (6.2k points)
Hej.

Den skjul-funktion i taler om, lyder som en alletiders idé. Det er blevet meget uoverskuligt at se abonnementsoversigten. Nogle abonnementer udgår og de er forstyrende.

Anyway -Jeg kunne ikke finde ud af om I ville lave den funktion eller ej.

 

Mvh Anne
Tak skæbne, så er jeg da ikke alene om at være irriterret over at man ikke kan slette/skjule gamle abonennter i abonnementsmodulet.

Nu er det også 3½ år siden jeg fik at vide at der ville blive lavet en skjul funktion, uden at der er sket noget på den front.

Jeg/vi må jo tage det at der intet er sket som et udtryk for at der ikke kan være ret mange brugere på abonnementsmodulet, da den manglende funktion (som jo findes i debitorkartoteket) så afgjort må være en gene for alle brugere af modulet.

Det er, som nævnt tidligere, ok at ting har en prioritering - men come on e-conomic, der må da også være grænser for hvor længe I kan læne jer op af den - få nu lavet den micro lille ændring så man enten kan skjule (som man allerede kan i debitor) eller endnu bedre slette sine gamle abonnementer.

TAK for et godt system, som der nogen gange er ved at gå lidt for meget stordrift i :)

Mvh

Mikkel thrane

Jeg tror der er mange flere som gerne vil have denne skjul funktion. Men når der står skrevet i indlægget, at det er på jeres To Do Liste, så venter man bare.

Dette er ved at være et stort problem for mig, da hele vores abonnements del skal laves om og det er alt for uoverskueligt med alle de gamle abonnementer som også vises. Nogle må også kigge på de smågruppers ønsker.

Jeg synes at dette bør prioriteres langt højere end tidligere! En eventuelt tidshorisont ville være rart.

Mvh Anne

 

Helt enig Anne.

Endvidere tror jeg at ALLE der kører abb. modulet er irriterret over denne mangel i systemt - men enten får de ikke skrevet det til e-conomic eller også ser de at der er skrevet om det, og opgiver (som de fleste nok ville).

Jeg synes så samtidigt at det er en mærkelig holdning at man ikke må kunne slette gamle abb. Det må da være op til den enkelte om man vil slette historikken (da der så vidt jeg ved ikke er noget lovkrav på det området).

Næstbedst er jo bare at kunne skjule de inaktive abb. - og det burde altså ikke være så vanskeligt at få lavet. Det findes jo allerede på debitorer.

Så kom nu e-conomic - eller i det mindste giv os en deadline så vi ved hvad vi kan regne med.

 

Mvh

Mikkel
Hej E-conomic

Jeg vil da også godt lige stemme for at gøre noget ved denne uhensigtsmæssighed - som det er skrevet tidligere ødelægger det i den grad overblikket at vi ikke kan gøre noget ved gamle abonnementer som ikke findes mere. Om det skal være "slet" eller "skjul" er for mig lige meget, men hjælp os venligst med overblikket.

Mvh. Anders

Hvis man bare kunne ændre abonnements nummeret, så man kunne rykke den længere ned på listen. Det ville være en kæmpe hjælp.

 

Jeg er virkelig på dybt vand efterhånden :(

 

/Anne

Enig! Det er også ved at være helt uoverskueligt hos os. sad

Hej med jer :)

Jeg er rigtig glad for at kunne meddele jer, at det er muligt at spærre et abonnement.

Det fungerer på den måde, at i redigerer et abonnement og herefter skifter adgang fra at være åbent til spærret.

Dette betyder også at spærrede abonnementer ikke vil blive medtaget i en evt. kørsel af abonnementer.

Rigtig god dag :)
Det er så stadig ikke muligt? Hvad med mulighed for at ændre på abonnementsnummeret, ligesom det er muligt at ændre for en debitor og en vare.

Virksomheder udvikler sig, så det skal abonnementerne også kunne.
Forslag af (380 points)
Kunne man forestille sig at den "SKJUL" knap snart var klar? vi vader i abonnementer som ikke er aktive længere. Det kunne være en kæmpe fordel at kunne skjule disse.
Hej med jer!

Jeg vil gøre jer opmærksom på, at det er nu er muligt at spærre abonnementer i e-conomic.
I gør det ved at redigere selve abonnementet og skifte adgang til spærret.

Rigtig god dag :)
Udmærket skridt på vejen! Det betaler sig åbenbart at vente 8-9 år :)

Så mangler vi bare muligheden for at ændre i abonnementsnummeret, så det ikke er nødvendigt at oprette nye abonnementer og manuelt flytte abonnenterne fra det ene til det det andet, når vi nu prøver at få lidt bedre struktur i opbygningen.
Hej Jacob.
Der er ingen tvivl om, at dette forslag har været længe undervejs. Jeg ville dog alligevel gøre jer opmærksomme på, at dette nu var klar til jer. Det er en meget efterspurgt af jer brugere her på vores forum og har vi anerkendt ved at tage sagen op igen og udbygge den.

Der vil jeg omvendt sige, at nummeret på abonnement ikke er efterspurgt i samme omfang og ikke på samme måde giver et uoverskueligt billede. Jeg kan derfor allerede nu sige, at vi har mere efterspurgte og værdiskabende funktioner liggende på vores liste end denne. Det betyder samtidigt, at jeg allerede nu kan sige, at vi ikke vil arbejde mod en mulighed for at gøre dette muligt i den nærmeste fremtid :)