forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kan man importere sine abonnementer fra et andet program?

0
Hvis man har tillægsmodulet Abonnement tilknyttet i sin e-conomic aftale, er det ofte, at man har haft sine abonnementer i et andet program, og det ville tage lang tid at importere manuelt til e-conomic. Men heldigvis er der en smart måde, man kan gøre det på.

Først skal man have eksporteret sine data fra det gamle program og ind i Excel i CSV-format. Herefter kan de importeres direkte til e-conomic. Her i vores e-copedia kan du få hjælp til hvordan man importerer sine abonnementer. - http://wiki.e-conomic.dk/import-af-data/import-af-abonnenter

I vores e-copedia står der en masse om både importeringen og eksporteringen af data - http://wiki.e-conomic.dk/import-af-data/  til og fra e-conomic. Derudover ligger der film om, hvordan man gør det rent praktisk, og det er en rigtig god hjælp
lukket med noten: Artiklen er en vejledning i import af abonnenter så der er ikke behov for besvarelse.
spurgt 27 Apr, 2010 i Spørgsmål » Abonnement af JulieAW (170 points)
lukket 30 Okt, 2012
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”