Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Flere faktura adresser og ean numre under samme kunde nummer

0
Hej

hvis man har en kommune med flere afdelinger og hvor hver afdeling har hvert sit ean nummer og p nummer i cvr registeret kan man i vores gamle Navision C5  lave flere leveringsadresser/fakturaadresser inde under samme kunde nummer, så skal man ikke have så mange konto numre og når man så skal til at fakturere taster du bare kunde nummeret og vælger den afdeling du gerne vil sende til og så tager den selv navn, adresse og ean nummeret med så den kommer af sted til rette ean nummer: Det kunne være rart hvis e-conomic også kunne noget tilsvarende:)
i Forslag » Salg af

1 Svar

Hej Christina

Tak for dit input.

I takt med at elektronisk fakturering bliver mere og mere udbredt vil behovet for flere EAN Numre pr kunde måske også stige.

Vi har lavet en funktion til at håndtere flere EAN numre pr kunde, den er dog ikke releaset til alle, så hvis du ikke allerede har adgang til denne, så kan vi aktivere det på sin aftale hvis du oplyser dit aftalenummer :)

Funktionen knytter dog ikke adresse  og EAN nummer sammen, men gør det blot muligt at gemme flere EAN numre på en kunde og manuelt vælge det aktuelle nummer når man fakturerer.

Man har stadig kun mulighed for at have én adresse pr kunde, medmindre vi taler om leveringsadresser. Dog kan adressen manuelt tilpasses når du opretter fakturaen.

Alternativt skal man bruge den løsning du muligvis benytter nu, nemlig at have kunden oprettet flere gange, som forskellige afdelinger med specifik adresse og EAN nummer.

De bedste hilsner
Tabita, e-conomic
Forslag af 🔒 (55.9k points)
Hej Tabita

Ja tak jeg ønsker denne funktion,

vores aftale nummer er 1623298 Chrisser Skilte A/S

mvh Christina
Hej Christina

Det nye design er nu aktivt i din kundeoversigt og på de tre prikker yderst til højre finder du nu menuen GLN - som er det officielle navn for EAN  - og her kan du oprette uendelig mange EAN numre.

Et råd er at du starter med at slette det nummer du har oprettet på kundens stamkort under Øvrigt.

Når du så har opretter de ønskede EAN numre kan du evt vælge et standardnummer i den felt igen. Ellers kan du blot vælge mellem numrene når du opretter fakturaen. Dette gøres i vinduet med kundens navn i feltet EAN nummer.

Jeg håber at denne nye funktion vil lette dit arbejde og har du flere spørgsmål til anvendelsen så tag endelig fat i mine søde kolleger på chat eller telefon. I dag er vi ved tasterne til 15:30.

Mvh

Tabita, e-conomic