Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Felter i Kassekladder - Kreditor

0
Hej

Det kunne være fint hvis man selv kunne vælge hvilke felter som vises i oversigten i kassekladden.

Især feltet "Note" vil gøre stor gavn, sådan at man let kan se om en "godkender" har skrevet noget på fakturaen, i forbindelse med de har godkendt den.
i Forslag » Bogføring af (120 points)

1 Svar

Hej Thomas :-)

Tak for dit forslag.

Den helt store plan for e-conomic er at gøre bl.a. kolonnerne brugerdefineret. Det kræver at man forbereder e-conomic til denne forandring. Det er vores udviklere dog i fuld gang med. Jeg ved dog ikke om muligheden for noter bliver en ting.

Hvad kunne være spændende for jer at gense i noterne? Hvad gør I i dag for at finde disse noter frem?

Forslag af 🔒 (12.1k points)
Hej Alexander

Ja, det lyder jo som noget der har lange udsigter... :(

Vi skriver ofte i noten hvis en faktura skal viderefaktureres, helt eller delvist, eller vi skriver hvis en faktura skal fordele blandt forskellige afdelinger.

For nu må bogholderen trykke "Vis bilag" under Regnskab/Kreditor, inden posteringerne bogføres, hvilket jo tager en del tid, når det "kun" er noten som er interessant. (Er noten interessant, printes bilaget som en pdf, og bruges efterfølgende til at vedhæfte en faktura)

Håber min forklaring giver mening.

//Thomas
Hej Thomas,

Din forklaring giver mening.

Omkodning af e-conomic er noget vi kan forvente tager tid. Projektet har trukket ud bl.a. grundet de hastighedsudfordringer vi oplevede sidste år. Vi måtte sætte alle vores ressoucer af for at sikre det blev løst hurtigst muligt.

Som det er nu, så tager enkelte tilføjelser for langt tid at implementere i vores nuværende kodning, så prioritering af kodning er vigtigst. Når der er styr på denne, så kan vi tilbyde mere dynamik til fx. kolonne udvalg og lign., da vi essentielt gerne vil give flere muligheder så man selv kan bestemme hvad man ønsker at have fremme i sine visninger. Så ja, for nu må vi ruste os op med tålmodighed - men når fundamentet er bygget (igen), så vil vi få større glæde af det.

Håber at det giver mening, og indsigt bagom.

Rigtig god weekend.