Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Posteringer på konto med anden valuta (det oprindelige valuta beløb)

0
Når man posterer fra en f.eks. USD konto ind på kassekladden i den fremmede valuta, så kan man se beløbet for posteringen i dens oprindelige valuta, men så snart man hiver kontoen op, eller finder kontoen i regnskabet eller andre steder, så kan man kun se posteringen med beløbet som er konverteret til DKK, dvs. man kan altså ikke længere se det oprindelige beløb på kontoen, medmindre man hiver hver postering frem.

Det ville være en stor hjælp, hvis man kunne sætte en søjle op ved siden af beløbet der er konverteret til DKK med det oprindelige beløb i den fremmede valuta, så man hurtigt kan afstemme med ens f.eks. bank konto i den fremmede valuta.
i Forslag » Bogføring af

1 Svar

Hej yoel,

Tak for din henvendelse. 

Umiddelbart er det allerede noget man kan i e-conomic.

Dette kan gøres flere steder i programmet, fx. kassekladden. Her kan du klikke på den beholdningskonto som det omhandler, her finder du en visning af kontokortet. På et kontokort kan der defineres den valuta som man ønsker at se.

Denne visning kan også opnås fra fx. Rapporter > Kontokort. Her kan du også definere den valuta du ønsker at se kontoen i.

Det forudsætter selvfølgelig at alt er bogført i den specifikke valuta.


Forslag af 🔒 (12.1k points)