Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Godkendelse af lev. faktura

+2
Hej

Det kunne være dejligt at når man sender lev fakturaer ud til godkendelse at der ikke kom en mail pr. faktura men en mail hvor fakturaerne var samlet og de så kommer løbende frem eftersom de bliver godkendt. Det kan godt virke meget uoverskueligt at der kommer 40 mails hvis der er 40 fakturaer. Kom der en mail men et link og de derefter dukkede op efter hinanden ville være langt bedre og meget lettere.
i Forslag » Salg af (140 points)

1 Svar

Hej Heidi,

Tak for din deling af forslag.

Vi kigger meget mere ind til hvordan vi kan tage godkendelse videre til det næste step. Lige nu er der dog ingen tidslinje for hvornår en eventuel løsning kan blive præsenteret. Ønsketænkning er at være et sted, hvor centraliseret godkendelse er en mulighed, samt at man kan bestemme hvordan man modtager sin godkendelse.

Lige nu er det eneste alternativ som kan tilbydes, så er det at oprette godkenderen som en bruger. Denne bruger kan nemlig også godkende direkte i Inbox'en i e-conomic. Ydermere så kan I oprette en Bilagsindsender, som er en gratis bruger. Denne bruger kan godkende alt fra appen, og derfor omgå at skulle åbne op for bilagene enkeltvis.


Forslag af 🔒 (12.1k points)